Oglas
· · Komentari: 0
EMOTIVNO

Adila Maksutovića svi znate, a evo kako izgleda njegov brat! (FOTO)

Adil Maksutović, ne voli da eksponira svoj privatni život, ali ovoga puta nije odoleo a da ne objavi fotgrafiju sa bratom

1623171416_adil.jpg
Foto: YouTube printscreen /Dimitris Tsivgoulis
Oglas

Iako Adilovu suprugu Anu svi jako dobro poznaju, pevač nikada javno nije pokazivao članove svoje porodice, kako to većina njegovih kolega radi.

Pročitajte još: Darka Lazića ostavila verenica: "Nismo zajedno četiri meseca, on je slobodan čovek"

Ovoga puta, Adil je odlučio da podeli fotografiju sa rođenim bratom koji neverovatno liči na popularnog pevača. Maksut Maksutović, javnosti nije poznat, bavi se ugostoteljstvom, a Adil mu pomaže u tom poslu.

Maksut je odlučio da ovoga puta, nekoliko fotografija sa bratom, objavi na društvenoj mreži Instagram, a pratioci su oduševljeni koliko zapravo njih dvojica liče.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas