· · Komentari: 0
PRAKTIČNO

Akademik LJudmila zimi redovno pije rusku imunitetsku BOMBU

Ruska energetska bomba štiti od svih virusa.

1608730153_Depositphotos_359675382_xl-2015.jpg
Foto: Depozitfoto

Ruska alternativna medicina nudi narodni lek, a akademik LJudmila Grigorijevna Pučko podseća na recept koji na pravi pogled spaja gotovo nespojive prirodne sastojke, a zapravo oporavlja ceo organizam.

Ukoliko ste često premoreni i osećate se kao da nemate dovoljno energije, to je prvi znak da je imunitet ozbiljno narušen. Efikasni ruski eliksir doprineće pročišćavanju celog organizma i vratiti izgubljenu energiju.

Pročitajte još: Ruska naučnica Marva tvrdi: SMRT preti iz creva, ali to možete LAKO da sprečite

Ovaj preparat koristi se u obliku napitka, a glavni sastojci su beli luk, maslinovo ulje, prirodni med, zeleni čaj, potom male količine smole, jabukovog sirćeta i crnog bibera.

Foto: Piksabej
Beli luk, med i maslinovo ulje - pouzdana kombinacija!

Beli luk reguliše krvni pritisak, poboljšava srčanu funkciju i pomaže u izlečenju gljivičnih infekcija. Maslinovo ulje antioksidacionim delovanjem čuva ćelije organizma i ima protivupalna svojstva, čime smanjuju rizik od raka. Poznato je da je prirodan med tradicionalan lek protiv kašlja i upale grla, poboljšava krvnu sliku.

Zeleni čaj je zdrav, a biber odličan!

Antioksidansi u zelenom čaju su nekoliko desetina puta efikasniji od vitamina C i E. Crni biber ima malo kalorija, a njegovo konzumiranje povećava unos minerala i korisnih fito-nutrijenata i može da smanji rizik od nastanka različitih bolesti.

Pročitajte još: ČUVENI lekar MOLOHOV se kune u KRALJA JESENI i CARA ZIME: Rusi leče 20 BOLESTI belim korenom!

RECEPT RUSKOG AKADEMIKA LJUDMILE GRIGORIJEVNE PUČKO

Sastojci:

  • 2 kašike sitno iseckanog belog luka
  • 3 kašike maslinovog ulja
  • 5 kašika prirodnog livadskog meda
  • 50 mililitara jakog skuvanog zelenog čaja
  • pola čajne kašičice mlevenog bibera
  • pola kašičice prirodne smole
  • jednu kašičicu jabukovog sirćeta

Pročitajte još: Ruski ovseni eliksir Izotova diže iz mrtvih, a pravi se jednostavno (RECEPT)

Priprema:

Prvo propržite beli luk na maslinovom ulju minut. Dodajte sve ostale sastojke i mešajte sve na blagoj vatri pet minuta. Skinite sa vatre i ostavite da se ohladi, a zatim sipajte u staklenu teglu, zatvorite je poklopcem i stavite je u frižider.

Uzimajte jednu kašičicu dnevno, uvek u približno isto vreme, pre ili posle jela.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.