· · Komentari: 0
SAVETI

Joga za nadutost: Ukloniće vam tegobe stomaka za 2 minuta

Jednostavno je.

1609142940_Depositphotos_182618120_s-2019.jpg
Foto: Depozit

Kada osetite nelagodu od nadutosti, pokušajte da je ublažite ovom joga pozom. Iznenadićete se koliko će vam ovakva poza tela pomoći, a rezultati su odmah vidljivi.

Budimo iskreni, sva ta ukusna hrana koja dolazi i koja će tek doći sa praznicima, može da dovede do nadutosti, gasova i do lošeg osećaja u crevima. Ako vas ovaj problem često muči, probajte jednostavu joga pozu koja će ublažiti taj pritisak.

Pročitajte još: Stalno ste UMORNI i samo bi nešto GRICKALI: Nije tako bezazleno kao što se čini

Evo kako da uradite joga pozu u sedećem položaju: 

  • Sedite na pod ispruženih nogu ispred sebe;
  • Prebacite desnu nogu preko leve, s desnom nogom uz levo koleno;
  • Zakačite levi lakat oko prednjeg dela kolena i počnite da se okrećete;
  • Okrećite se odozdo prema gore, okrećući celu kičmu, gledajući preko desnog ramena;
  • Na svakom udisaju istegnite kičmu;
  • Na izdahu se zaokrenite kako biste se produbili dalje u pozu;
  • Ponovite to uz 10 dubokih udisaja;
  • Otpustite se i prebacite se na drugu stranu. Ponovite na suprotnoj strani.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.