Oglas
· · Komentari: 0
RUČAK

Ako NE spremate RIBU jer prska dok se peče i umiriše kuću pogledajte 5 TRIKOVA iskusnih kuvara

Izbegavate da spremate ribu u kući zato što isprska ceo šporet i kuća miriše?

1600087781_Depositphotos_105115956_xl-2015.jpg
Foto: Depozitfoto
Oglas

Ako ste ribu izvadili iz zamrzivača, najbolje je da je ne ostavite da stoji na vazduhu i čekate da se skroz odmrzne, jer će tako izgubiti od ukusa i kvaliteta. O načinima kako odrmrznuti ostale namirnice pročitajte OVDE.

Pročitajte još: Zašto se kaže da REN vredi KAO ZLATO? U Rusiji je NEZAMENLJIV, a evo i zbog čega

Odmrznite je tek toliko da, ako ima više komada, mogu da se odvoje jedan od drugog i to je dovoljno.

  • Pre nego što počnete da čistite ribu od krljušti, najpre je istrljajte vinskim sirćetom.
  • Ako je pripremate na roštilju, a želite da bude što ukusnija i da ima finu rumenkastu koricu, savet je da je pre pečenja uvaljate u brašno, ali ovlaš.
  • Kako biste izbegli da ulje prska na sve strane tokom pečenja, obavezno u zagrejano ulje stavite pomalo soli i brašna.

Pročitajte još: Poznati kuvar otkrio TAJNU kuvanja savršene testenine, Italijani BESNI: OVO JE UVREDA (VIDEO)

Neprijatan miris u kuhinji posle prženja oteraćete ako tiganj obrišete novinama i zatim ga operete sirćetom.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas