· · Komentari: 1
BAŠTA

Uglavnom ćemo letovati u svojim VRTOVIMA: Pogledajte kako da sami napravite svoj RAJ (VIDEO)

Najbezbednije je u svojoj bašti, a najbolje mesto za ležanje je uvek ispod drveta.

1594205723_DunnLumber1907Glavna.PNG
Foto: Youtube/ screenshot DunnLumber1907

Viseću ležaljku, koja se zakači između dva drveta, možete kupiti, ali i veoma lako napraviti.

Pročitajte još: NE BACAJTE GAJBICE: Pet načina da se dobije NOV nameštaj, a ništa ne košta

Potrebne su vam dve letve, burgija, jak kanap, materijal i dva metalna prstena.

Nabavite dve iste jake letve sa rupama, koje možete da napravite i burgijom. Izbušite najmanje 20 rupa, jer što je više rupa, to će ležaljka biti udobnija. Potreban je i konopac. Rupe pravite  veličine da konopac može da se provuče kroz njih.

Foto: Youtube/ screenshot DunnLumber1907

Ležaljku možete da napravite samo od kanapa, koji ćete isplesti, ali i od materijala. Ukoliko je samo od kanapa moraće da se koristi i prekrivač.

Birajte jak konopac i čvrst materijal.

Birajte jak materijal i porubite ga sa obe strane. Na krajevima materijal treba da se probuši kako bi se provukao kanap. Kanap treba jako stegnuti, a krajeve oprljiti vatrom, da se ne bi resili. Ležaljka je gotova, zakačite je lancima za zid ili drvo i uživajte.

Pročitajte još: Od plastične CEDILJKE napravite prelepu SAKSIJU kakva ne može da se kupi! (VIDEO)

Neuporedivo jednostavnija ljuljaška može da se isplete od konopca ili u kombinaciji sa platnom i veže za dva drveta.

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.