· · Komentari: 0
RODITELJSTVO

Ako se vaš partner ovako ponaša, vi ste SREĆNICA: 5 znakova da će biti DOBAR OTAC

Kada planirate budućnost sa partnerom i pitate se hoće li on biti dobar otac vašoj deci, postoji nekoliko karakteristika koje vam mogu pokazati da će on biti dobar roditelj.

1595578695_Depositphotos_151984008_s-2019.jpg
Foto: Depozit

Pomaže vam u obavljanju kućnih poslova

Ukoliko vaš partner pokazuje interesovanje za obavljanjem kućnih poslova, te vam rado pomaže kod istih, onda će takav muškarac biti dobar otac vašoj deci. Vodi se time da ravnopravno učestvuje u domu, te s vremena na vreme pripremi sjajan obrok ili vas recimo odmeni u brisanju prašine. Kada dete dođe na svet, na njega ćete uvek moći da se oslonite.

Pročitajte još: Žene, ne prihvatajte muževljevo PREZIME! U suprotnom ćete MANJE NOVCA zarađivati

Zna da funkcioniše pod pritiskom

Smirenost je ključ uspeha

Kada se nađemo u nekoj bezizlaznoj situaciji, potrebna nam je podrška partnera. Nikako nam ne treba muškarac koji će samo sedeti sa strane, posmatrati, a da ništa ne preduzme kako bi nam olakšao. Muškarac koji može da se snađe pod pritiskom ili u nekoj stresnoj situaciji verovatno će kasnije znati da umiri bebu kada zaplače u pola noći.

Foto: Depozit

Pročitajte još: "Moji sinovi su jeli PARADAJZ": Miona je napravila POVRTNJAK KRAJ SAVE, a ovo je njena PRIČA

Brine o vašim potrebama

Žene od partnera ne traže ispunjenje neostvarivih želja, ali ako vidimo da on brine o našim potrebama i trudi se da budemo zadovoljne, jasno je da je spreman uložiti u vezu i zajednički život. To što pokazuje brigu znači da nije sebičan, kao i da će dati sve od sebe da bude brižan otac.

Pročitajte još: Muškarci PARKIRAJU auto za 15 sekundi, ali ŽENE su ipak bolje U OVOJ STVARI

Odgovoran i brižan je dobitna kombinacija

Foto: SubscriptionBoxesForMen.club

Odgovoran

Kada muškarac redovno plaća svoje račune, razmišlja da li je sve poneo kada ste krenuli na letovanje na primer, to jasno govori da je odgovoran i da će se tako ophoditi prema vašoj deci u budućnosti.

LJubimci kao dobra osnova za roditeljstvo

Ima kućne ljubimce

Iako ovo možda izgleda nebitno, muškarac koji je imao ili ima kućnog ljubimca navikao je da razmišlja o potrebama drugih ljudi, a ne samo o svojima. Briga o tome da li je ljubimac sit i iskustvo u čišćenju dlaka, izmeta nisu isto što i očinstvo, ali su dobra osnova za tu ulogu.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.