· · Komentari: 0
NUMEROLOGIJA

Ako ste rođeni 1987. godine, vaš broj je 7! Poslednja cifra u godini ROĐENJA govori sve o vama! IZRAČUNAJTE

Svaki broj ima odgovarajući element, a to su Metal, Vatra, Zemlja, Drvo i Voda.

1618490916_3710e84c9cb2e4d2289efd9bd659ef4f9630939b.jpg
Foto: Depozit

Godina u kojoj smo rođeni igra značajnu ulogu u našim životima, a najznačajnija je poslednja cifra. Na osnovu nje, tvrde numerolozi, možemo odrediti karakter, sudbinu i put koji nam je život namenio.

Primer: ako ste rođeni 1987. godine, vaš broj je broj 7, a njegov element je vatra.

Evo koje značenje ima svaki broj ponaosob:

Svaki broj ima odgovarajući element, a to su Metal, Vatra, Zemlja, Drvo i Voda.

Brojevi 0 i 1 – Element Metal

Ove osobe su snažnog karaktera i otporne. Slobodnog su duha, ali rezervisane jer žele da žive život po svom. Čeznu da žive u doslednosti i ljubavi. Oni tačno znaju šta žele i učiniće sve da ostvare svoje ciljeve i ambicije, a na tom putu ih prati velika sreća. Ovim osobama je određeno da ostavruju velike stvati u životu.

Brojevi 2 i 3 – Element Voda

Osobe rođene pod elementom vode, pokazuju saosećajnosti i empatiju prema drugim ljudima. Poseduju sjajnu maštu i snalažljivost, što ih čini uspešnimu govornicima, liderima i motivacionim trenerima. Imaju dobar instinkt i odlično primećuju detalje, što im često pomaže da se izvuku i iz najtežih situacija.

Brojevi 4 i 5 – Element Drvo

Osobe rođene pod ovim elementom jesu samouverene i marljive. Originalni su, vole nova iskustva i sanjaju da otkirju svet oko sebe pun zagonetki i bizarnih mesta. Nikada nisu sebične i egoistične. Rođeni su avanturisti, pa im nikad nije dosadno. Omiljeni su u društvu i uživaju u pažnji koju dobijaju. Ove osobe su rođene da unose radost u tuđe živote.

Brojevi 6 i 7 – Element Vatra

Rođeni pod elementom vatre sanjaju o putovanju oko sveta, a ako ulože malo napora, ova želja je lako ostvariva. Imaju naviku da prebrzo uleću u stvari. LJubazni su i prirodni; znaju kako da privuku ljude i zadobiju njihovo poverenje. Rođeni su za poslove koji uključuju putovanja i kontakt sa ljudima.

Brojevi 8 i 9 – Element Zemlja

Ove osobe su pouzdane i odlučne. Razumno će razmotriti svaku stvar i nikada neće delati nepromišljeno. Vole disciplinu i red i žive život po svom planu. Strah od nepoznatog jeste njihov najveći strah. Oni gotovo nikad ne izalate iz zone komfora i u životu sve rade po određenm redu. Kod njih sve mora da bude „pod konac“. Autoritativni su, pa su rođeni za vodeće pozicije.

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.