Oglas
· · Komentari: 0
enterijer

Ako želite dobar FENG SHUI u kući evo kako treba da izgleda POLICA SA KNJIGAMA

Kako prema feng shui disciplini treba da uredima policu sa knjigama.

1622451523_Depositphotos_72053931_s-2019.jpg
Foto: Deposit
Oglas

Kineska disciplina feng shui može da se primeni na svaki delić doma. Danas istražujemo kako možemo da uredimo policu sa knjigama prema ovom starom metodu. Knjige domu daju dušu i posebnu draž i lepotu. Oni koji ih vole ne mogu da zamisle sobu bez istih.

Pročitajte još: Rešite se napasti! Evo kako da oterate komarce od kuće i bašte uz pomoć MIRIŠLJAVIH BILJAKA

Nered

Feng shui kaže da ukoliko želimo da nam život donese nešto novo potrebno je da sredimo stvari oko sebe i nered svedemo na minimalne mere.

U feng shuiju knjige predstavljaju mudrost, znanje i informacije. Pored starih knjiga na policama treba da se nađu i nove, beletrsika, kako bismo bili otvoreni za nove mogućnosti i ideje. 

Pročitajte još: FENG SHUI pravila za uređenje RADNOG STOLA: Zanimljivim savetima do pozitivne energije

Nered u određenom delu vašeg doma takođe može ukazivati na blokadu u određenom delu vašeg života. Izbegavajte da gomilate knjige, uvek ostavite prostor na polici koji je prazan.

PRATITE NAS NA INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas