Oglas
· · Komentari: 0
MUŠKARCI

Alfa mužjaci su prošlost: 6 razloga zašto se žene udaju za BETA mužjaka!

Šta se promenilo, da li je alfa "mužjacima" odzvonilo?

1624271953_Depositphotos_138001820_xl-2015.jpg
Foto: Depozitfoto
Oglas

Žene su oduvek volele alfa muškarce, ali moderno doba donelo je nova pravila i u partnerskim odnosima, pa dame danas radije biraju beta tipove. Kako su ovi drugi skinuli sa trona samouverene, odvažne i harizmatične muškarce i postali poželjniji od njih? Evo nekoliko razloga zašto sve više osvajaju ženska srca.

Pročitajte još: Kako je nastala bolest BOGATIH DAMA? Prva dama SAD imala je modne hirove zbog koji su mislili da je LUDA!

Skromni džentlmeni

Beta muškarci ne deluju zastrašujuće, za razliku od dominantnih alfa tipova. Razumni su, izbegavaju sukobe i rado će saslušati partnerku. Uz to, manje su pod stresom od većine alfa muškaraca, što je još jedna njihova prednost.

Beta muškarci su razumni i skromni.

Obavljaju kućne poslove

Beta muškarac se neće buniti ako treba da opere sudove, spremi ručak ili da usisa kuću. Nikada neće reći da to nije muški posao. Ako vidi prljavo rublje, staviće ga u mašinu za pranje veša, neće čekati da to uradi partnerka, pa će tako imati više vremena za nju, ali i za druge stvari.

Nije kontrolfrik

Za razliku od alfa tipova, ovi drugi ne nastoje da budu dominantni u vezi. Jednakost je ključna kada je reč o životu s beta muškarcem. Mada možda zvuči zabavno biti u vezi s alfa partnerom, ne zaboravite da oni imaju vrlo izražen ego.

Pročitajte još: MAMA u društvu: Ako ste samo vi zreli, postavite sebi JEDNO pitanje

Odani su i pružaju podršku

Beta muškarci ne pokušavaju da budu visoko na lestvici mačo tipova. Važe za dobre momke, pouzdani su i velika podrška voljenoj osobi. Zato su savršeni očevi. Oni su primer kako treba poštovati ženu i rešavati sukobe rečima, a ne na agresivan način. Dakle, ako pored sebe imate beta partnera, očekujte bezuslovnu ljubav i sigurnost.

Pomažu u kući, pružaju podršku , zabavni su.

Neće vas terati da sedite kod kuće

Ovaj muškarac je idelan za snažnu i nezavisnu ženu. Slobodno možete da radite ono što volite, da se bavite čime želite ili da sedite kod kuće. Može zarađivati više od vas, ali mu neće smetati ako vi imate veća primanja. Neće se osećati ugroženim ni ako ste uspešniji od njega, već će vas potapšati po ramenu u znak podrške.

Pročitajte još: Gruzijka u sred korone rodila sina u Beogradu i kaže da imamo JEDNU zajedničku osobinu (FOTO)

Veza je zabavna

Ako uporedimo alfa i beta muškarce, ovi drugi su bolji životni saputnici. Dominantni muškarci moraju da budu sigurni da su u centru pažnje, što može dovesti do problema jer ne prihvataju odbijanje. Često pokušavaju ljudima nešto da dokažu i mogu da se ponašaju bezobrazno. Srećom, to se s beta tipom ne događa. Oni se jednostavno zabavljaju i ne nastoje da budu ono što nisu.

PRATITE NAS NA INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas