Oglas
· · Komentari: 0
MISTERIJA

ALINU KABAJEVU mediji su spajali sa Putinom, odjeknula je vest da mu je RODILA BLIZANCE, a šta je ISTINA?!

Dvostruka osvajačica zlatne olimpijske medalje u gimnastici bila je često pod lupom javnosti, a onda je nestala.

1602157709_2.jpg
Foto: Printskrin / You Tube / FIG Channel/Petar Milošević
Oglas

Nekadašnja gimanstičarka Alina Kabajeva (37) nije viđena od 2018. godine. U to vreme pisalo se da je bila u drugom mesecu trudnoće i veruje se da je u aprilu prošle godine rodila blizance u klinici u Moskvi, piše "Dejli mejl". Otac blizanaca, kako navodi britanski list, a kako su pisali i brojni drugi mediji, navodno je Vladimir Putin koji je juče napunio 68 godina.

Alina Kabajeva je jedna od najuspešnijih ruskih gimanstičarki u istoriji. Pored pomenute dve zlatne olimpijske medalje osvojila je 14 medalja na svetskim prevnstvima i 25 medalja na prvenstvima Evrope.

Nakon što se povukla iz sporta okrenula se politici i postala članica Putinove stranke Jedinstvena Rusija, a onda i poslanik.

Podsećanja radi Alina je jednom pozirala polunaga u časopisu, a oprobala se i na filmu i u muzici. Nedavno je radila kao direktorka "National Media Group" i sklopila je ekskluzivni ugovor sa Netfliksom.

Pročitajte još: Još pre 200 godina, u STAROM SRPSKOM KALENDARU zapisano je kakva SUDBINA čeka rođene u OKTOBRU

Alina je pre navodne veze sa Putinom bila verena za političara Dejvida Muselijanija 2004. godine, ali je ta romansa završena godinu dana kasnije.

"The Moskovsky Korrespondent" je tvrdio da se verila sa Putinom, ali je to demantovano. Govorilo se i da je 2015. dobila prvo dete sa ruskim predsednikom, što je on, takođe, negirao.

Pročitajte još: OD ŠOKA NIJE MOGLA DA STOJI: Pronašla je sliku iz detinjstva i shvatila KO je zapravo njen suprug (FOTO).

Kako se pisalo, prošle godine je čitav četvrti sprat u Istraživačkom centru za akušerstvo, gienkologiju i perinatologiju "Kulakov" bio zatvoren kako bi ceo bio na raspologanju Alini i blizancima.

Foto: Depozit

Vladimir Putin iza sebe ima brak sa LJudmilom Škrebnjevom sa kojom ima ćerke Mariju i Jekaterinu. Taj brak je trajao od 1983. do 2013. godine.

Pročitajte još: Mladić je pronašao novčanik, a u njemu PISMO i ADRESU: Priča dobila NEOČEKIVAN OBRT

Kako se navodi Putin privatni život drži daleko od očiju javnosti, njegove ćerke nikada ne imenuje prilikom javnog obraćanja, a one imaju dokumenta sa lažnim imenima. - Opsesivan je po pitanju sigurnosti porodice zato se i porođaj Aline Kabajeve drži pod velom tajni - tvrdi britanski medij.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas