· · Komentari: 0
ČIŠĆENJE KUĆE

ALKOHOLNO SIRĆE ima najmanje 10 načina primene u svom domu (VIDEO)

Kupovina različitih sredstava za čišćenje namenjenih različitim površinama čini pospremanje i čišćenje doma komplikovanim poslom.

1598912884_ciscenje.jpg
Foto: Pixabay

Kupovina velikog broja sredstava za čišćenje, posebno kada su namenjeni različitim površinama, zahteva mnogo energije i novca. Umesto toga, posegnite za jednim proizvodom koji možete pronaći u svojoj kuhinji i očitete svoj dom u samo nekoliko minuta.

Pročitajte još: KALATEJA, FITONIJA, BIBEROVAC: Biljke koje su IDEALNE ZA KUPATILO

Pomešajte alkoholno sirće, vodu i deterdžent za pranje sudova i vaš dom će zablistati

U bočicu sa raspršivačem sipajte alkoholno sirće, razredite ga vodom i dodajte u tu smesu deterdžent za pranje sudova. Ovo je najbolja kombinacija i najkorisnije sredstvo za čišćenje celog doma. 

Foto: Depositphotos

Pročitajte još: Kako da vaš DOM DELUJE UMIRUJUĆE: Saveti za SREĆNU DEKORACIJU

Ovaj preparat rešiće vas neprijatnih mirisa, posebno neprijatnih mirisa koji dolaze iz odvoda u domu ili vam je kućni ljubimac izvršio nuždu na nekom od omiljenih komada nameštaja. Sve ovo, pa i mnogo više primena u domu imaće jedinstvena smesa sa alkoholnim sirćetom.

Pročitajte još: Ovo POSUĐE ne treba PRATI u MAŠINI za SUDOVE

U nastavku vam donosimo video snimak na kome ćete videti 10 načina na koji možete kombinovati alkoholno sirće sa drugim namirnicama, koje će učiniti da kuća zablista jednostavnim brisanjem površina.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.