· · Komentari: 0
MUZIČKE ZVEZDE

Ana BEKUTA "izgrmela" sa stajlingom sinoć u Beogradu! Pogledajte kako izgleda slavna pevačica u SEDMOJ DECENIJI (FOTO)

Popularna srpska pevačica Ana Bekuta strogo vodi računa o svom izgledu

1623410854_bekuta_22102017_0071.jpg
Foto: Ataimages

Slavna srpska pevačica Ana Bekuta poslednjih godina veliku pažnju posvetila je zdravoj ishrani, zajedno sa svojim izabranikom, poznatim političarem Milutinom Mrkonjićem. Ana Bekuta često se na društvenim mrežama pohvali fotografijama zdravih obroka, koje priprema po strogoj recepturi poznate srpske nutricionistkinje. 

Pročitajte još: Megan Markl je primer šta se desi kada petljate sa Amerikancima: Noel Galager napao princa Harija


Foto: Ataimages

Svoju vitku liniju Ana Bekuta pokazala je sinoć u savršeno odabranom stajlingu, koji je ponela na promociju nove pesme Suzane Jovanović u jednom prestoničkom hotelu. Za tu priliku srpska pevačica Ana Bekuta opredelila se za crmi autfit sa visokim potpeticama i pltformom na prednjem delu sandala u lakiraoj crnoj koži.

Pročitajte još: Princ Čarls javno progovorio o unuci Lilibet Dajani

Pored visokih crnih potpetica koje ostavljaju bez daha, Ana Bekuta ponela je džogi pantalone sa džepovima sa strane i prozirni crni ogrtač. Bez sumnje, Ana Bekuta godine ne broji, a mi imamo samo reči pohvale za ovako odabran stajling.


Foto: Ataimages

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.