· · Komentari: 0
pevačica

Anastasija Ražnatović najavila pesmu, a NOVA FRIZURA nam je svima privukla pažnju (FOTO)

Uskoro nas očekuje nova pesma Anastasije pod nazivom "Gotovo".

1621516059_68c19fba1f271243bb03a8ebf92957fd676ec3c0.jpg
Foto: ATA images

Anastasija Ražnatović pre tri godine objavila je prvu pesmu "Savršen par", a nakon uspešnog početka usledile su "Rane", "Volim te", "Promašena"... Naišle su na pozitivne kritike publike, pa je mlada pevačica hrabro nastavila dalje.

Najavila je novu pesmu "Gotovo", a na Instagramu objavila i fotografiju najave gde nam je pažnju privukla zanimljiva nova boja kose kao pratnja pesmi.

Pročitajte još: ŠOK avantura na Zlatiboru: NOVAK ĐOKOVIĆ sa suprugom "odleteo" sa litice zlatiborskog sela LJubiš (VIDEO)

Anastasija je vezala dva repa sa starne sa razdeljkom na sredini, a kosu obojila u spektar boja, dok je jedan roze pramen ostavila je da pada.

Ostaje nam da sačekamo da čujemo pesmu i vidimo spot koji sudeći prema stajlingu već izgleda jako zanimljivo.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.