Oglas
· · Komentari: 0
ENIGMA

ANTARKTIK krije NAJVEĆU TAJNU na svetu: ATLANTIDA se nalazi pod ledom?

Mnogi istraživači veruju da se na Južnom polu nalazi mnogi više nego što nam naučnici govore...

1603969326_AtlantidanaAntarktiku.PNG
Oglas

Svaki narod ima legendu o Velikom potopu, a osim sitnih razlika osnova priče je ista. Prema mišljenju nekih istraživača, iza ovog mita krije se nešto mnogo veća priča.

Potop je, bez obzira kada se tačno dogodio, odneo civilizacije koje su tada postojale. Pretpostavlja se da je najveća žrtva bila Atlantida.

Pročitajte još: Misterija Hrtkovaca BRUJI SRBIJOM: Posle ZLATNE KACICE, lopovi PLJAČKAJU rimske vile pod okriljem noći i traže BLAGO (FOTO)

Skala Foto: Youtube/ screenshot HISTORY

Da li je sve vreme arheolozi traže na pogrešnom mestu - u Sredozemlju i Atlantiku? Još jedno pitanje je da li je Antarktik oduvek bio nenaseljen? Naime, pre ledenog doba i klimatskih promena koje su se dogodile u davnoj prošlosti i koje su "ubile" dinosauruse Antarktik nije bio prekriven ledom.

Pre 30.000 godina je cvetala civilizacija na Južnom polu...

- Civilizacija je na Antarktiku cvetala pre 30.000 godina- kaže Majkl Sala, osnivač Egzopolitičkog instituta.

Pročitajte još: Tražite je na POGREŠNOM mestu! Veljko tvrdi da se ATLANTIDA nalazi na dnu DUNAVA, poseduje i DOKAZE

Ova civilizacija je stigla iz svemira. On tvrdi da se Atlantida nalazila upravo na Antarktiku i da se i sada tamo nalazi!

Šta se nalazi ispod leda Foto: Piksabej

Pročitaje još: Rešenje TAJNE STARE 130 GODINA! Odao ga DNEVNIK: DžEK TRBOSEK je bio H. H. Holms, inače rođak MEGAN MARKL

NLO Foto: Youtube/ screenshot HISTORY

- Imamo podatke i dokaze da se Atlantida, koju je izgradila civilizacija iz svemira, nalazila na Antarktiku i da se i danas tamo nalazi - tvrdi Sala.

Atalantida se nalazila na Antarktiku!

Prema njegovom mišljenju, kada se vanzemaljska civilizacija povukla sa Zemlje, Atlantidu su ukopali u dubinu Antarktika. Ona se i danas nalazi pod dubokim ledom i snegom. Onog trenutka kada je Atlantida zaronila pod led - na Zemlji se dogodio Veliki potop!

Pročitajte još: "Svevideće oko" je DOKAZ: Među nama su POSMATRAČI i to je razlog zašto nas VANZEMALJCI OTIMAJU

Henri Foto: Youtube/ screenshot HISTORY

Sala je uveren da se ispod Antarktika nalazi baza inteligetn ih bića iz svemira. Dakle, oni su osnovali Atlantidu i danas se tu nalaze i koriste je kao centar.

Antarktik je najizolovaniji deo sveta, jedini nenaseljen...

- Veruje se da se na Antarktiku nalazi mnogo više nego što nam je poznato, jer postoje dokazi da su pronađeni tragovi vanzemaljske civilizacije- kaže Vilijam Henri, pisac i mitolog.

Pročitajte još: Bio je OMILJEN SRPSKI VLADAR: Despot Stefan je SPAVAO OKOVAN i noću ŠETAO po selu, a razlog se i danas PREPRIČAVA (FOTO)

Naime, Južni pol je idelano mesto za bazu NLO. Antarktik je najizolovanije mesto na svetu i jedini nenaseljeni kontinent.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas