Oglas
· · Komentari: 0
OBAVEŠTENJE

APEL MINISTARSTVA UNUTRAŠNJIH POSLOVA: Kada niste kod kuće, OBAVEZNO GASITE LAMPICE na jelkama

Dočekali smo Novu godinu, ali lampice će sijati i u narednim danima, a evo kada bi trebalo da ih ugasimo i zbog čega!

1609494513_Depositphotos_13146987_s-2019.jpg
Foto: Depozit
Oglas

Ministarstvo unutrašnjih poslova juče je uputio apel građanima da vode računa za vreme novogodišnjih i božićnih praznika.

Na spisku stvari koje građani Srbije treba da izbegavaju su bacanje petardi i ostalih pirotehničkih sredstava, ali i da obrate pažnju na električne uređaje.

Pročitajte još: Koliko ste slika objavili od sinoć? To mnogo govori o vama!

Kako se navodi u saopštenju MUP-a, tokom novogodišnjih i božićnih praznika najviše posla imaju vatrogasci. U ovom periodu godine dolazi do čestih problema i opasnosti zbog neispravnih električnih uređaja i neadekvatnog korišćenja novogodišnje rasvete i ukrasa.

Pročitajte još: Da li znate zašto se kite NOVOGODIŠNJE JELKE? Evo šta one simbolizuju i donose svakom domu

Savet građanima je da kupuju samo u ovlašćenim prodavnicama i da proveravaju da li se električni ukrasi, kao što su sijalice, pregrevaju, kao i da ih ne ostavljaju upaljene bez nadzora, u toku noći ili ako nisu u stanu.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas