Oglas
· · Komentari: 0
TRENDOVI

Bacite USKE pantalone, veliki kreatori kažu MORATE kupiti ovaj deo garderobe

Modne revije na kojima se najavljuju trendovi za proleće 2021. godine pokazali su eleganciju, ali na savremen način.

1607004748_chanel2.PNG
Vratio se Foto: Youtube/ screenshot CHANEL
Oglas

Sako ili blejzer, dobro skrojene pantalone, iako mogu i bermude. Kvalitetne cipele. I njegovo veličanstvo - prsluk!

Pročitajte još: Kako IZDUŽITI FIGURU? Nosite ove pantalone, boje i frizuru

Tako bi ukratko mogla da se opiše modna revija čuvene pariske kuće "Šanel" koja ponovo pokušava da objasni ljudima da blejzeri i sakoi mogu da sakriju sve mane i istaknu sve najbolje na telu.

Foto: Youtube/ screenshot CHANEL
Košulja nije obavezna, sako se nosi samo sa majicom!

Za početak, košulja nije obavezna. Dakle, sako može da se nosi sa običnom majicom. Ovo čini da dama izgleda opušteno, a u isto vreme elegantno. Uz blejzer će se nosi pantalone ili bermude. Jedno je sigurno - noge više neće biti utegnute u helanke. Naprotiv! Vraćaju se pantalone koje prate liniju nogu.

Pročitajte još: Crni komadi garderobe koji su vam uvek potrebni

Pantalone Foto: Youtube/ screenshot CHANEL

Pantalone su ravnog kroja čime čine da noge izgledaju duže, a krive da izgledaju kao da su prave. Ovakve pantalone su leti praktične jer se u njima noge ne znoje, a i zimi da je nogama toplije.

Pantalone su široke!

Istina, pojaviće se i modeli koji su stegnuti pri dnu, kod gležnja. Međutim, tesne "skini" pantalone polako odlaze u prošlost.

Rukavi su, takođe, široki, nikako uski. Padaju slobodno preko ramena.Suknje nisu uske, ali prate liniju tela.

Pročitajte još: Nosite najtopliji DžEMPER ove sezone: Nekada je bio jako popularan, a sada je ponovo tu

Međutim, najveće iznenađenje 2021. godine biće povratak prsluka. Nekada se prsluk nosio isključivo uz košulju i sako. Sada se nosi uz sve! Prsluk je, inače, jedan od najkorisnijih delova garderobe, jer je u stanju da sakrije stomak i istakne grudi. Dakle, živeo prsluk!

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas