· · Komentari: 0
Sudbina

TUGA! Porodicu male Medlin zadesila NOVA TRAGEDIJA!

Devojčici se gubi svaki trag od 2007. godine

75311657_101490917977340_6138821864551612416_n.jpg
Foto: Fejsbuk/Madeleine Mccann

Ajlin Mekejn (80), baka male Medlin Mekejn, koja je misteriozno nestala 2007. godine, preminula je od korona virusa nekoliko nedelja pre nego što je policija objavila nove detalje o devojčicinoj sudbini. Naime, nemačka policija rekla je da bi Medlin mogla biti mrtva.

Pročitajte još: Devojka (21) pronađena MRTVA u kupatilu: Reči njene majke na sahrani KIDAJU DUŠU (FOTO)

Medlin Mekejn imala je samo tri godine kada je nepoznata osoba ušla u kuću njenih roditelja i odvela je u nepoznatom pravcu. Policija posle tragične izjave sada ispituje novog osumnjičenog povodom otmice i mogućeg ubistva. Ajlin je bila devojčicina omiljena baka, a 2007. godine kada je Medlin nestala, izjavila je: "Kada sam izgubila muža pre dve godine mislila sam da mi se ceo svet srušio. Međutim, gubitak Medlin je deset puta gori."

Ajlin je verovala da je Medlin živa, rekavši tada da sve dok policija ne pronađeno njeno telo neće gubiti nadu. Bila je ubeđena da je otmičar onesvestio pre nego što ju je odveo, jer ona nije bila devojčica koja bi tek tako pošla za nepoznatim čovekom. 

Medlini roditelji tokom godina bore se sa kritikama javnosti kako su oni u stvari krivi za njen nestanak jer da je nisu ostavili samu sa starijim blizancima i otišli u obližnji restoran tragedija se ne bi desila. Ajlin je branila svog sina i snaju, kako oni nisu hteli da uzimaju bebisiterku jer nisu verovali strancima.

Madlini roditelji, kao što je i Ajlin smatrala do smrti, veruju da je Medlin i dalje živa i da se neće poverovati u njenu smrt sve dok nadležni organi ne pronažu devojčicino telo.

Pročitajte još: Milo, sa čim ćeš pred NJegoša?! Srušeni manastir Svetog Vasilija pre MESEC DANA UŠAO U ISTORIJU (VIDEO)

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.