Oglas
· · Komentari: 2
SRAMOTNO

BAKA PRASE izazvao BES ponašanjem u klubu! Pljušte komentari osude: Dotakli smo dno! Ovome se normalan svet ZGRAŽAVA (FOTO/VIDEO)

Tokom noćnog izlaska, Bogdan Ilić, poznatiji kao Baka Prase, snimio je svoje bahato ponašanje, koje je objavio na društvenim mrežama.

1623654554_baka.png
foto: Printskrin/Instagram/bakappraase
Oglas

Poznati jutjuber Baka Prase pohvalio se na svom Instagram profilu slikama i snimcima sa jednog beogradskog splava, na kojem je bio sa prijateljima i devojkom Anjom Blagojević.

Međutim, to nisu bile klasične slike i snimci iz provoda, već provokacije, hvalisanje, bahatost i nadmenost.

Pročitajte još: Nakon hapšenja Velje Nevolje, Baka Prase odgovorio na pitanje: "Da li je reketiran"?

Bahaćenje kao stil života

Naime, na društvenoj mreži Tviter, počeo je da se širi snimak na kojem je Baka Prase sa svojim prijateljima iznad kible pune skupog pića spojio ruke, kako bi u prvom planu bili skupoceni satovi, koje su polivali šampanjcem.

Takvo bahaćenje i hvalisanje naišlo je na velike osude na društvenoj mreži Tviter.

"Ko je pustio majmune iz kaveza, pitam", bio je komentar korisnika koji je podelio ovaj video.

"Džaba. Nivo prostote i primitivizma nad kojim se normalan svjet ZGRAŽA, a ne divi!"

"Dotakli smo dno dnoova", glasio je jedan od komentara.

"Momci, evo kakvi ne treba da budete", bio je još jedan u nizu kritika na račun Bake praseta.

"Jako neprijatno", bio je kratak i jasan komentar na ovaj video.

Navodno je samo sat marke "Roleks", koji je nosio Baka Prase, koštao 50 hiljada evra, i prosipanje skupog šamranjca po takvim satovima je pre svega besmisleno, pa onda bahato, bezobrazno i nedolično.

Međutim, to nije bio jedini "kiks" Bake Praseta te noći, koji je izazvao bes kod javnosti.

Račun kao broj telefona

On je na svom Instagramu objavio račun sa neverovatnom cifrom od 254.330 dinara, uz komentar "Otkad je voda ovoliko poskupela"?

foto: Printskrin/Instagram/bakappraase

Provokacijama nikad kraja

Nakon što su mediji preneli njegove snimke i slike iz noćnog izlaska, Baka Prase je odlučio da im odgovori na naslove o bahaćenju.

Pročitajte još: Volite ih ili ne, ali ovo su NAJPOZNATIJI JUTJUBERI U SRBIJI i svima je zajednička JEDNA STVAR (VIDEO)

On se oglasio na svom Instagram profilu slikom na kojoj je bio jedan od takvih naslova, uz komentar:

"Roleks je čitav, ne brinite, a to je bio predračun jer su mislili da nećemo da platimo. Od pravog računa sam se preznojio".

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas