Oglas
· · Komentari: 0
HALJINE

BAKIN ŠTRIKERAJ će ovog leta vredeti kao suvo zlato, evo i za šta će vam trebati

Heklane haljine su hit leta, pa ako nema ko da je štrika za vas morate je kupiti.

ZimmermannSpring.PNG
Foto: Youtube/screenshot Zimmermann Spring Summer 2020
Oglas

Milje, vez, šal od konca - sve to može da se iskoristi predstojećeg leta za najnoviji modni hit. Još ako imate baku koja ume da ištrika haljinu - apsolutno ćete biti u trendu.

Pročitaje još: Bliži se LETO: Pogledajte koje boje KARMINA će nositi DAME ove sezone

Štrikano i heklano Foto: Youtube/screenshot Zimmermann Spring Summer 2020

Francuski modni kreatori za leto 2020. godine preporučuju haljine od konca. Moderne će biti midi, dugačke haljine do gležnjeva, ali i kratke suknje i šorcevi. Haljine mogu da budu jednostavnog rada, ali tada ih treba raditi u različitim bojama.

Nosiće se dugačke haljine, midi suknje i šorcevi.

1. Pruge

Haljine i bluze na pruge su klasika i slažu se sa sandalama, baletankama i patikama. Haljine mogu da se štrikaju u nekoliko boja, ali su plavo bele linije uvek moderne.

2. Riblja kost

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kak vsё uspevatь! Aktualьno?😉 Nevozmožno datь četkogo otveta na vopros, kak vse uspevatь. Hotь я sama často zadaюsь эtim voprosom 🤔 Každый čelovek – individualьnostь, dlя kotoroй эffektivnostь dostigaetsя opredelennыmi metodami. Estь tolьko obщie rekomendacii kasatelьno togo, kak uspevatь rabotatь i zarabatыvatь, ne speša. Sovet 1. Stavьte konkretnыe celi. Я pišu❤ Sovet 2. Pravilьno rasstavlяйte prioritetы. Važnoe, ne očenь i sovsem ne silьno važnoe ❤ Priznaюsь pomogaet) Sovet 3. Napravьte эnergiю v nužnoe ruslo. Ne rastračivaйte silы na dela, ne predstavlяющie osobuю važnostь. Mы sklonnы tut často otvlekatьsя я točno 😉 Sovet 4. Ne zabudьte o dedlaйnah Ne pugaйtesь эtogo slova 😄 Znaя vremя okončaniя rabotы, točno ustanovlennыe sroki, legče planirovatь, raspredelяtь silы na zadači. Vot эto lično menя očenь organizovыvaet ❤ I eщё pozvolьte sebe ošibatьsя i daže esli vы ne vsё uspeli v postavlennыe sroki, tut я sebя tože imeю vvidu, ne uspela я vsё, čto hotela za karantin sdelatь 🙈 No prodelala vsё-taki malenьkuю rabotu ! ❤ Kak u vas s эtim delom? Planiruete, uspevaete zadumannoe? #platьe_volnы vыgulivala ❤ Kto vяžet možet prisoedinitьsя k sovmestniku @araneo_mea

A post shared by Max_fashion (@_max_fashion_) on

Haljine sa radom riblja kost su izuzetno efektne, jer pokrivaju sve nedostatke na telu,

3. Bluze na jedno rame

Ovog leta se nose jarke boje, a bluze štrikane od konca na jedno rame stoje svim damama.

Pročitajte još: HIT u svetu: Kako da SAMI napraviti METALNE ili nokte sa flekom od BENZINA (VIDEO)

4. Šorc

Ne samo suknje, ovog leta će se nositi i šorcevi od konca. Birajte uspravne pruge da bi noge izgledale duže.

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas