Oglas
· · Komentari: 0
ZVEZDE

Bekam svakim izlaskom iz kuće zaradi 50.000 funti, a razlog je BIZARAN

Dejvid Bekam ne izlazi iz kuće bez 50.000 funti! Tačnije, radi se o ugovoru vrednom 17,4 miliona funti prema kojem dnevno dobija 47,671 funtu kada prekorači prag.

1619591314_Depositphotos_163098614_s-2019.jpg
Foto: Depozitfoto
Oglas

Dve vesti su "potresle" svet, a prva je da se Bekamovi izgleda vraćaju kući u Veliku Britaniju. Oni napuštaju SAD i vraćaju se kući u Kosvold.

Pročitajte još: Muškarci, da li ste znali da je ružičasta zapravo MUŠKA BOJA?

Druga vest je Dejvidov ugovor "težak" 17,4 miliona funti. Prema ovom godišnjem ugovoru on mora da koristi jedan parfem, nosi sat izvesne firme i odela jednog brenda. U proseku, to znači da će svaki izlazak iz kuće napuniti njegov novčanik sa 47, 671 funtom.

Ime Dejvid Bekam je samo po sebi brend

"Dejvid Bekam je međunarodna zvezda i njegovo samo ime je postalo brend" - piše u ugovoru. Ovaj ugovor se uklapa u LLP strategiju Bekamove kompanije, odnosno kako sebe i suprugu vidi na tržištu.

Bekamovi su nedavno snimljeni dok gledaju utakmicu u kojoj je "Inter Miami" izgubio od njegovog bivšeg kluba "Galaxy" u Los Anđelesu.

Pročitajte još: Ovo su najčešće muške modne greške

Prošle godine su Bekamovi platili 20 miliona funti za penthaus na Floridi koji je dizajnirala Zaha Hadid.

Pročitajte još: Ovo su najčešće muške modne greške

Biznis Dejvida Bekama je, ma koliko uspešan, lošiji od supruginog, jer je Viktorija prošle godine zaradila 9,2 miliona funti više od njega.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas