Oglas
· · Komentari: 0
TERENCI

Bentjaga šok za 2021: Da li je ovo NAJUDOBNIJI auto ikada?

Proizvođači su spremiti spektakularan prvi utisak - miris kože.

1607333886_MrJWW.PNG
Foto: Youtube/ screenshot Mr JWW
Oglas

Šta ima novo u ultraluksuznoj kompaniji Bentley? Za početak, model Bentayga će 2021. godine biti potpuno nov i svež.

Pročitajte još: Vrhunski SUV na skeneru "Magazina Novosti" pokazao zašto je veliki hit (FOTO)

Najluksuzniji SUV imaće novu komandnu tablu, mirisna kožna sedišta, super-zanimljive farove, sedišta dobijaju novi, meko sistem za pomeranje, a vozači će uživati u bežičnim razgovorima telefonom.

Najudobnije vozilo ikada? Foto: Youtube/ screenshot Mr JWW

Najzanimljiviji podatak je da će "Bentayga" dobiti ekonomičan motor, ali iskreno govoreći kupcima ovog vozila više znači što će biti ugrađen frižider za hlađenje flaša. Gepek ovog automobila će 2021. godine biti još raskošniji, pa će biti mesta za devet kofera!

Senzor za pešake i prelazak trake...

Onima koji razmišljaju da ga kupe biće drago kada čuju da vozilo ima senzor za pešake, ali i ostala vozila i daje upozorenje kada auto prelazi preko trake. Naravno, postoji i novi "noćni mod".

Pročitajte još: Sud u Londonu tvrdi da ova dva automobila NE LIČE: Šta vi kažete?

Vozilo će kotšati do 250.000 evra ukoliko se ugradi kompletna oprema koja je u ponudi, ali može da se osnovni model kupi već od 160.000 evra.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas