· · Komentari: 0
moda

Beograd kao prava MODNA METROPOLA: Sofija Milošević u kombinaciji crnog i belog osvojila ulice grada (FOTO)

Sofija Milošević odlučila se za beli kombinezon uz zanimljive detalje.

1620893991_0729fdd72636031d6ad41598f0c589c86d04d45b.jpg
Foto: ATA images

Važi za damu koja u odabiru garderobe ne greši. Možemo je videti u elegantnim haljinama koje sama kreira, ali i u urbanim i opuštenim izdanjima.

Pažnju nam je privukla njena crno-bela kombinacija.

Pročitajte još: Modna inspiracija za kišne dane: Od kabanice do PVC MANTILA 21. VEKA (FOTO)

Sofijina modna odluka ovog puta je beli kombinezon. Jednostavno je, kada imate pravi kombinezon ne morate mnogo da mislite o uklapanju drugih delova garderobe.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by SOFIA (@sofijamilo)

Otkopčala je dugmiće do kaiša i sturka, čime je od urbanog stila napravila zavodljiv izgled.

Pročitajte još: Znate li šta je POPLIN haljina koju možete kombinovati uz sve? (FOTO/VIDEO)

Kontrast je postigla biranjem crnih sandala, torbe i kaiša.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.