Oglas
· · Komentari: 0
NAGRADE

Beograd nagrađen "Srebrnom zvezdom" na festivalu u Berlinu

Promotivni film Turističke organizacije Beograda „Šetnja kroz istoriju i kulturu Beograda“ nagrađen je drugim mestom i nagradom „Srebrna zvezda“ na međunarodnom festivalu turističkih filmova u Berlinu „The Golden City Gate” u kategoriji gradova.

Oglas

21. Međunarodni festival turističkih filmova „The Golden City Gate” održan je u okviru upravo završenog sajma turizma u Berlinu „ITB NOW“. U toku je glasanje za dijamantsku nagradu na ovom festivalu, za koju je film o Beogradu takođe u igri.

Pročitajte još: Najeftiniji u Evropi: Noć u ovom hotelu košta samo 3 evra (VIDEO)

Autor filma „Šetnja kroz istoriju i kulturu Beograda“ je Dušan Stojančević, poznati autor brojnih turističkih, promotivnih filmova, reklama i video materijala, potpisnik filma „Beogradska ljubavna priča“ (Belgrade Love Story) koji je predstavljao Beograd u zemlji i svetu 2019. godine, kao i prepoznatljivog kratkog filma A Day in Belgrade koji je svojevremeno objavila i Nacionalna geografija.                               

Veliko Gradište
Ove godine Gran Pri obuhvata 14 festivala među kojima su i takmičenja u Kanu, Rigi, Varšavi, Los Anđelesu, Kapadokiji, NJujorku, Zagrebu, Kejptaunu, kao i Velikom Gradištu u Srbiji.

- Učešće Turističke organizacije Beograda na festivalima turističkih filmova ove godine deo je kampanje za promociju Beograda kao turističke destinacije svetskoj publici imajući u vidu snažne kanale promocije i prestiž samih festivala - izjavio je Miodrag Popović, direktor TOB.

Pročitajte još: Po naređenju tajnih sila CAR je ŽRTVOVAN: Crkva tvrdi da su ROMANOVI ubijeni na RITUALAN NAČIN

Festival u Berlinu deo je renomiranog godišnjeg Gran Pri takmičenja (The Grand Prix CIFFT Circuit) koji se održava u brojnim gradovima sveta pod okriljem CIFFT, Internacionalne komisije za festivale turističkih filmova, u partnerstvu sa Svetskom turističkom organizacijom UNWTO i Evropskom komisijom ETC.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas