· · Komentari: 0
EMOTIVNO

Bezuslovna ljubav: Slavni glumac je želeo da OKONČA SVOJ ŽIVOT kako bi spasio brata

Jedan od najvećih holivudskih glumaca, bio je spreman da svoj život da za bratov

1595850699_eston-kucer.jpg
Foto: YouTube printscreen /abc news

Ešton Kučer, definitivno je jedan od omiljenih glumaca današnjice, a iako ne voli da priča o svom privatnom životu, malo je pouznato da ima brata blizanca, koji boluje od celebralne paralize.

Pročitajte još: Najpoznatiji TARZAN je rođen u SRBIJI? Misteriozan život Džonija Vajsmilera! (VIDEO)

Majkl je rođen pet minuta posle njegovog poznatog brata, a bio je iznenađenje za njihove roditelje, koji nisu znali da očekuju blizance skoro pa do njihovog rođenja. Mlađi blizanac je toliko bio slab da su doktori mislili da neće preživeti, ali im je on dokazao suprotno. Ipak, nije potrajalo dugo, kada su roditelji primetili da se Majkl ne razvija dovoljno koliko i Ešton.

Vrlo brzo su shvatili da mlađi Kučer boluje od cerebralne paralize. Nekoliko godina kasnije, Majkl je iznenada morao da ode na transplataciju srca. Ešton je toliko bio zaštitnički nastrojen prema Majklu da je čak hteo da on mu bude donor u prvih 48 sati. Želeo je da okonča svoj život, kako bi spasio brata. Na sreću, našli su donora i od tada su braća nerazdvojna.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Turning Hollywood into ranchers 1 cow at a time #theranch @theranchnetflix @teamcoco

A post shared by Ashton Kutcher (@aplusk) on

Činjenica da je mogao da ostane bez brata je Eštona toliko pogodila da je 1996. godine upisao biohemijski inženjering sa namerom da pronađe lek za cerebralnu paralizu kako bi pomogao bratu. Međutim, život ga je odveo u suprotnom smeru. Na predlog prijatelja, on se prijavio na takmičenje za modele, a potom se odselio u Los Anđeles kako bi počeo da se bavi glumom. U ovom gradu i dalje živi sa svojom suprugom Milom Kunis i njihovom decom.

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.