· · Komentari: 0
KRALJEVSKA PORODICA

Bicikl PRINCEZE DAJANE na aukciji! Evo koju neverovatnu cenu bi mogao dostići...

Čuveni bicikl naći se na akciji 24. jula

1626185172_dijana.png
Foto: InstagramScreenShot/todifordaily

Legendarni crveni bicikl iz detinjstva princeze Dijane, kojim se vozila na svom porodičnom imanju tokom 1970-ih godina, ponuđen ja na aukciji. Crveni bicikl "Tracker" je kopija čuvenog Raleigh Chopper,  jedne od najpopularnijih igračaka tog perioda.

Pročitajte još: Tanja Savić konačno je vratila decu u Srbiju, a ovaj najemotivniji trenutak promakao je svima (VIDEO)

Jednom su ga Lord i Lejdi Spenser dali na aukciju, a kupila ga je porodična kućepaziteljka princeze od Velsa, Medi Pendri. Uz bicikl na aukciji dolazi i božićna čestitka iz 1994. godine koju je Dajana poslala avojoj kućepaziteljki, koja je u imanju služila gotovo 30 godina.



Foto: East Bristol Auctions

Pročitajte još: Sve što treba da znate o vantelesnoj oplodnji: Proces, nuspojave i cena! (VIDEO)

Bicikl je najpre prodat na drugoj aukciji pre mnogo godina, a zatim izložen u muzeju. Sadašnji vlasnici se nadaju da će joj pronaći novi dom sa kraljevskim entuzijazmom. 


Foto: East Bristol Auctions

Vrtoglava cena bicikla princeze Dajane

Bicikl na sledećoj aukciji ponudiće britanska aukcijska kuća East Bristol Auctions, a očekuje se da će donati zaradu između dvadeset i trideset hiljada funti. Specijalista za igračke Lusi Mekart za britanske medije istakla je da je to zaista važan komad.

Pročitajte još: MED OD MASLAČKA: Pročišćava krv i pomaže u lečenju jetre! (RECEPT/VIDEO)

- Dajana je bila narodna princeza, i ovo je prilika da se poseduje lični deo ove istorije. Ovo je daleko od toga da je to samo mali dečiji bicikl - objasnila je Lusi Meakart za Miror.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.