Oglas
· · Komentari: 0
GLUMAČKA EKIPA

BIKOVIĆ se oglasio povodom izbacivanja BRANISLAVA LEČIĆA iz komada na sceni BDP: "Predstava se bavi i TEMOM SILOVANJA" (FOTO)

Nakon brojnih medijskih naslova, Miloš Biković se javno oglasio na društvenim mrežama.

1616861206_tikve_05022019_0019.jpg
Foto: Ataimages
Oglas

Deo glumačke ekipe iz predstave "Kad su cvetale tikve", među kojima su Miodrag Radonjić, Jelisaveta Orašanin i Miloš Biković navodono su pre dva dana potpisali peticiju za izuzeće glumca Branislava Lečića iz predstave tokom trajanja istrage o navodnom silovanju glumice Danijele Štajnfeld.

Pročitajte još: Od čega žive princ Hari i Megan, kad nigde ne rade?

Iz Beogradskog dramskog pozorišta u četvrtak su obavestili javnost da je na zahtev većeg dela ansambla predstave "Kad su cvetale tikve" glumac Branislav Lečić izuzet iz predstojećih igranja. Sada se konačno javno oglasio i glumac Miloš Biković.


Foto: InstagramStoryScreenShot/bikovic

- Poštujem pretpostavku nevinosti. Ne učestvujem u lovu na veštic. Ne stavljam se u poziciju sudije. Javnost, a samim tim i ansambl pozorišta je uznemiren. Stoga, u žlji da zaštitim predstavu koja se bavi i temom silovanja, podržao sam inicijativu da Branislav Lčić ne bude deo predstave dok se aktuelna situacija zvanično ne razreši - napisao je Miloš Biković u objavi na svojoj zvaničnoj stranici na Instagramu.

Pročitajte još: Za nju tvrde da je nova Sofija Loren: Ova lepotica je zavela Leonarda Di Kaprija! (FOTO)

Naime, tužilaštvo je pokrenulo proces protiv Branislava Lečića posle navoda glumice Danijele Štajnfeld da je Lečić silovao nakon predstave još 2012. godine Glumica je nadležnima dostavila i audio-snimak razgovora koji je vodila ss Lečićem. Taj snimak dala je i američkim dnevnim novinarima, koji je zaključio da glumica nije lagala.

PRATITE NAS NA INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas