· · Komentari: 0
ZVEZDE

Bila je seks simbol, danas ima 81. godinu i još se za njom okreću. U čemu je tajna Rakel Velč?

Bila je seks ikona 70-tih godina 20 veka, a danas ima 81 godinu i svi za njom i dalje uzdišu.

1618908008_RakelEPA.jpg
Foto: EPA

U čemu je tajna izgelda Rakel Velč? To je pitanje "vredno" milion dolara, jer ova američka glumica izgleda neverovatno dobro.

Pročitajte još: Prvu naslovnu je imala sa 15, bila je Dalijeva muza i propala: Karmen (90) je danas najstarija aktivna manekenka (FOTO)

Gotovo da je nemoguće setiti se u kom filmu je glumila Rakel Velč, a tokom karijere je uspela da zaradi 40 miliona dolara! Međutim, novac nije zaradila glumeći u filmovima, bila je i pevačica i model, ali pre svega biznis-žena!

Bila je najveći seks simbol i to je ostala

NJen otac je iz Bolivije, a majka je Amerikanka, pa je kombinacija crta lica stvorila neverovatno lepu ženu. Tokom 70-tih godina bila je najveći seks simbol i njeno telo u bikiniju su svi mogli da prepoznaju. Do danas važi za najlepšu ženu Holivuda.

Pročitajte još: U 70. godini izgleda kao devojčica: Neda Ukraden pokazala prirodni izgled bez šminke (FOTO)

Udavala se tri puta, a prvi put za srednjoškolsku ljubav, pa za dva producenta. Poslednji put se udala 1990. godine. Ima ćerku i sina. Inače, njeno pravo ime je Džo Rakel Tehada.

Pročitajte još: Džejn Fonda vratila u modu sedu kosu, pa se sada pola Holivuda ofarbalo u srebrno (FOTO)

Glumila do 77. godine
Glumila je u pedesetak filmova (Tri musketara, Bandolero, Fantastično putovanje) , a poslednji je snimila 2017. godine "Latinski ljubavnik". U tom filmu glumi bogatašicu na koju se nameračio žigolo.

Karijeru je imala još kao devojčica, jer je osvajala nagrade na izborima za malu mis. Onda je postala prezenterka vremena na TV San Dijegu. Dobijala je male uloge (čak sa Elvisom Prislijem), ali prva zapažena uloga je bila u filmu "Milion godina", koju smo mi preveli kao "Smešna strana istorije". Tada je nosila bikini i karijera je krenula uzlaznom linijom.

Najveći novac je zaradila na fitnes programu i telu.

Najveći novac zaradila je na telu, na reklamiranju kupaćih kostima, fitnes vežbama, programom ishrane. Objavila je i nekoliko knjiga na temu tdrav život.

Čime se trenutno bavi?

Pročitajte još: Lindzi Lohan bezobrazno pozira na Maldivima, a Dajan Kiton joj je napisala šta misli o tome (FOTO)

Ima uspešnu kompaniju za perike koje, u proseku, koštaju po 300 dolara. Takođe, ima kozmetičku liniju i sama je najbolja reklama. Pre nekoliko godina je bila zaštitno lice "Mek" šminke.

PRATITE NAS NA INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.