Oglas
· · Komentari: 0
MUZIČKE ZVEZDE

Bile su mlade i PRIRODNE?! Milica Todorović objavila fotografiju sa poznatom pevačicom iz 2010. godine koja je NEPREPOZNATLJIVA (FOTO)

Popularna pevačica Milica Todorović kao izuzetno mlada pevačica stupila je srpsku estradnu scenu

1618577524_milica_todorovic_03082018_00013.jpg
Foto: Ataimages
Oglas

Popularna pevačica Milica Todorović vlasnica je najvećih hitova, velike doze duhovitosti i neposrednost, ali po svemu sudeći i fotografija iz prošlosti kojima se mnoge pevačice danas ne bi baš pohvalile. Posebno ukoliko se uzmu u obzir poređenja sa današljim izgledom i estetskim tretmanima kojima su se podrvrgle poslednjih godina.

Pročitajte još: NAJDUŽA NOĆ u istoriji čovečanstva dogodila se 536. godine i trajala je 18 meseci. Šta se tačno desilo?

Tako je Milica Todorović objavila fotografiju, kako je navela, sa cimerkom sa kojom je živela 2010. godine kada su se kao mlade probijale na estradno nebo. Sa njom je poznata pevačica Katarina Živković, koja je potpuno neprepozantljiva i jedino što odaje da je reč upravo o njoj je činjenica da ju je Todorovićeva tagovala na fotografiji.

Pročitajte još: Staljinov SAN bio je da na Arktiku rodi LIMUN, pa je Lisenko smislio "JAROVIZACIJU"! Onda je nastao SKANDAL (VIDEO)


Foto: InstragramStoryScreenshot/milicatodorovicofficial 

Na objavljenoj fotografiji, Katarina Živković je imala dugu plavu kosu, a osim širokog osmeha, ništa drugo ne asocira na njen današnji izgled i fotografije koje obajvljuje na društvenim mrežama. 

Pročitajte još: Tito je znao, a vidovnjakinja najavila: ZLATNA VODA u Zmajevu otkriva Atilin grob

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas