Oglas
· · Komentari: 0
ISPOVEST

"Bili smo u braku 15 godina kada mi je suprug saopštio da je GEJ": Život joj je danas potpuno drugačiji!

Bolno priznanje.

1611826893_77.PNG
Foto: Printscreen / Facebook / Carolyn Hobdey
Oglas

Karolina Hodbej bila je u braku 15 godina kada joj je muž Dejvid  saopštio da je gej. Ona se priseća užasa koji je tada prošla:

- Osećala sam se kao da umirem iznutra. Bio je to gubitak svega. Da li me je Dejvid ikad voleo? Da li je naše venčanje, godišnjica, pisma i izjave ljubavi - da li je sve to bila samo "dobra fasada"? Da li su postojali znaci koje ja nisam videla? Osećala sam se kao idiot - priča ova povređena žena.

Pročitajte još: U čemu spava vaš muškarac? Odgovor otkriva zanimljive karakteristike

Karolina je imala 24, a Dejvid 35 godina kada su se upoznali. On se na prvi pogled zaljubio u živahnu i bistru ženu, ali je sa druge strane dugo skrivao od sebe da voli muškarce.

Karolina je u 32. godini saznala da nikada neće moći da postane majka

Karolina ističe da je Dejvid bio dobar i pažlji i da je u prvih 18 meseci njihov seksualni bio sasvim dobar. NJen tadašnji suprug nikada nije izražavao želju za potomstvom, a ona je sa 32. godine ušla u ranu menupauzu i tada saznaje da nikada neće moći da se ostvari u ulozi majke. U tim trenucima Dejvid je bio pored nje - brižan i ljubazan - više poput brata, nikad kao ljubavnik.

Životna ironija
Ovo su klasične dileme kroz koje prolazi žena koja je prevaru osetila na svojoj koži. Ali, ironija je u tome što Karolina nije saznala da je Dejvid vara, nego je ona prevarila njega, jer je dugo živela u braku bez seksa.Dejvid je tada priznao svojoj ženi da je homoseksualac i da to potiskuje ceo život.
Bivši supružnici tvrde da se slažu bolje ne go ikad!

Nakon nekog vremena, ona ulazi u aferu sa kolegom sa posla, Dejvid je pročitao poruke i ona tada priznaje preljubu. Međutim, malo pred njen četrdeseti ona saznaje da je muž vara sa muškarcem i tada joj on sve priznaje.

Pročitajte još: Psiholog Ivana Paunović upozorava: LEP, bogat, dobar... Ko idealizuje ZAVRŠI sa psom ili mačkom!

Naime, četiri godine posle velikog priznanja i razvoda, Karolina se šali da bi njih dvoje trebalo opet da se venčaju i starost prožive zajedno. Dejvid se, kroz smeh, slaže sa njenom izjavom, navodeći kako je njegov partner Endi (54), pomalo ljubomoran na Karolinu.

- Činjenica je da je moj život bogatiji zato što sam bio oženjen Karolinom. Nikad neću zažaliti što sam bio oženjen njome, voleću je zauvek - priznaje Dejvid.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas