· · Komentari: 0
MUZIČKE ZVEZDE

Bio je IDOL NJENOG DETINJSTVA! Evo kako se Dragana Mirković oprostila od grandioznog BALAŠEVIĆA (FOTO)

Legendarni kantautor Đorđe Balašević preminuo je danas u 67. godini života tokom lečenja od kovida 19 na Kliničkom centru Vojvodina

1613756545_djordje.png
Foto: InstagramScreenShot/djordje_balasevic_official

Legendarni srpski kantautor, umetnik i pisac, Đorđe Balašević napustio nas je danas u 67. godini života usled komplikacija od virusa kovid 19.

Panonski mornar ostavio je za sobom brojne vanvremenske hitove, koji će se dugo godina prepevavati. Osim toga, u suzama je ostavio i celu estradu koja je poštovala njegov lik i delo, a mnogima je bio i idol tokom detinjstva.

Pročitajte još: Preminuo Đorđe Balašvić

- Još jedan velikan i idol mog detinjstva nas je napustio. Ali, legende nikada ne umiru - napisala je na svom Instagram profilu, na storiju velika balkanska zvezda Dragana Mirković.


Foto: InstagramScreenShot/dragana_mirkovic

Pročitajte još: Pogodi ko je? Danas je prava lepotica, a ćerka je naše najveće folk zvezde (FOTO)

Od velikog umetnika opraštaju se i brojne poznate ličnosti iz sveta glume, kulture, politike, ali i veliki broj kolega sa muzičke scene.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.