Oglas
· · Komentari: 0
NUMEROLOGIJA

Bioritamska prognoza za JUL: Petici stiže NOVAC, Šestica menja život iz KORENA

Došlo nam je leto, mesec pod znakom broja tri - Jupiter, impulsi, brzina, a sve kroz emociju i direktno sučeljavanje.

1625050532_turbandepozit.png
Foto: Depozitfoto
Oglas

Zato bi bilo dobro da se klonimo velikih skupova i neprijatnih situacija i okrenemo se lepim dešavanjima. Mnogi će dočekati trenutak da se pošteno odmore. U svakom slučaju, država će imati razne "situacije" zbog kojih će malo više brinuti, ali verujem da se to može predvideti i na vreme sprečiti, da ne bi ostale veće posledice. Svet koji nas sada hvali, zapravo nas ne voli, jer smo od njih daleko uspešniji u nečemu što je u ovom trenutku primarno. Stariji smo narod od njih, pa - neka ih.

Pročitajte još: Primitivni nomadi su napravili precizan astronomski sat: Da li su došli sa ORIONA?

Jedinica

Vama će ovaj mesec biti dosta naporan, neko će dobiti posao, neko ga izgubiti, poneko će se razboleti, jer se neće dovoljno dobro zaštititi. Na svakom od vas je da odluči šta želi, jer na jedinice, bilo u bioritmu ili ličnom broju, najteže je uticati, zbog velike analitičnosti koju imate i trošenja energije na druge. Čuvajte se i više nego što mislite da je potrebno.

Jedinica neka se čuva, a Dvojka odmori.

Dvojka

Lepo bi bilo da odete na kraći odmor koji vam je neophodan. Petica će vam doneti pokret, pa ako i ne bude u pitanju klasično letovanje, mogli biste da odete negde u prirodu, da sredite stan, ili, makar, da više šetate. Često se previše trošite na druge, zato se sada okrenite sebi i iskoristite ovaj mesec.

Pročitajte još: Aleksandar je pobedio poslednjeg samuraja, ponizio Japan i vratio se kući

Kako se računa bioritamski broj
Bioritamski broj dobija se tako što saberete brojeve svog datuma rođenja (ne i godine!) i svedete to na prost broj. Recimo, ako ste rođeni 11. 3. 1978, vaš bioritamski broj je 5 (1+1+3=5).

Trojka

Previše će vas okupirati porodica, jer ste pod uticajem broja šest. Neko će se udati ili oženiti, neko dobiti dete, neko će brinuti o starijim članovima porodice. A većina vas ne bi trebalo da se nađe na ulici bespotrebno, jer nećete dobro proći. Šestica je i narod, ali mase nisu u ovom trenutku poželjne, zbog mogućnosti da se razbolite. Slušajte svoje srce.

Pročitajte još: Ivanov je pokušao da oplodi šimpanze LJUDSKOM SPERMOM, a cilj je bio jedan! Šta se KRILO iza NAJOZBILJNIJEG svetskog projekta! (VIDEO)

Četvorka

Šestica
Predstoji vam veliki "rez". Odstranite iz života sve koji vas iscrpljuju i troše vam energiju. Ima i onih koje biste mogli posetiti, jer oni to zaslužuju, posebno zato što više od godinu dana nije bilo pravog druženja.

Mnogo toga će vas nervirati, zbog uticaja broja sedam. Zato ovo vreme iskoristite da nešto konstruktivno radite. Pročitajte neku knjigu, više šetajte, ne družite se sa ljudima čije vam društvo ne prija, i pronađite neki svoj kutak u kojem se osećate opušteno. Postoji mogućnost da neko od vas dobije nagradu, ili učini nešto dobro.

Petici stiže novac, a Šestici novi život.

Petica

Ako neko može očekivati novac - to ste vi, jer ste pod uticajem osmice. Ovaj broj uvek donosi malu sreću, anđela čuvara i mogućnost da se sve odvija mirno i na lep način. Vama, nemirnim dušama, potrebno je da se ponekad opustite i da bez većeg napora odradite ono što je potrebno.

Pročitajte još: U GROBU zazidanom pre dva milenijuma gorelo je SVETLO! U čemu je tajna "večite LAMPE"?

Sedmica

Očekujte neke nove početke i dobre vibracije, što će vam doneti jedinica. Iskoristite snagu Sunca, koja bi trebalo da vam bude putokaz da nešto treba promeniti, kako bi vaš život krenuo u drugom smeru.

Novi broj Trećeg oka
Devetka je na raskrsnici, a Osmica neka krije šta hoće

Osmica

Trebalo bi da povedete računa da ne trošite više od svojih mogućnosti. Činiće vam se da pravite korak napred - dva nazad, jer dvojka to donosi.

Niko ne mora znati koliko imate i šta planirate, jer bi drugi mogli da vas ometu u ostvarivanju ciljeva.

Pročitajte još: Najviše vampira živelo je u Podunavlju, a problem je rešen KINDžALOM

Devetka

Duše koje su toliko zatvorene, kada su pod uticajem tri, često se nalaze na raskrsnici. U vama se bude emocije koje ne možete da kontrolišete. Uhvati vas nemir, želite da ostvarite ono što vas privlači. Ali, to nikako ne može silom, već samo na lep i suptilan način.

Kompetan tekst pročitajte u štampanom izdanju "Trećeg oka"

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas