· · Komentari: 0
veze

Da li je POMIRENJE sa bivšim dečkom ispravno, kako da donesete PRAVU ODLUKU

Kada su ljubavni odnosi u pitanju, svi bismo ponekad voleli da postoji neka matematička formula koja će da nam izračuna da li je naša odluka ispravna.

1596183338_woman-3187620_1280.jpg
Foto: Pixabay

Ipak, univerzum je odlučio da sa osećanjima nikad ne bude jednostavno. I dok postoje one ljubavne veze koje dočekaju svoj srećan kraj, tu su i one koje se okončavaju raskidom, ali da li taj raskid uvek znači da veza nema pravo da vaskrsne poput Feniksa iz pepela? Ili ipak važi ona deviza da kada jednom raskinete, pa se posle vratite voljenoj osobi, više ništa neće biti isto, i ponovni raskid je neminovan.

Pročitajte još: SVAĐE SA PARTNEROM, evo kako da se posvađate ZDRAVO i KONSTRUKTIVNO

Kao što smo rekli, matematički tačan odgovor ne postoji. Ali, postoje načini da pomogne sebi na ovu temu.  Ako ramišljate o tome da bivšoj ljubavi pružite još jednu šansu, bilo bi dobro da prvo potražite odgovore na nekoliko pitanja. Sigurni smo da vam mogu biti od velike pomoći kada je ova dilema u pitanju. 

Foto: Pixabay

Zašto smo raskinuli i da li je to put kojim želim ponovo da pođem?

Tumaranje po mraku i instiktivni postupci vam defitnivno neće pomoći da budete srećni po pitanju vaše konačne odluke. Zato, ukoliko vidite da vaš odnos sa bivšim ide putem pomirenja, zastanite za trenutak, i umesto da zamišljate romantični scenario koji će upotpuniti pozornicu na kojoj se vaša ljubavna priča završava slavno, prisetite se zbog čega ste zapravo raskinuli.

Verujemo da nije bilo tek tako, i da su postojali problemi koje ste u tom momentu smatrali nepremostivim. Stoga je veoma važno da vidite da li su oni i dalje prisutini, a vi planirate samo da ih gurnete pod tepih. Sigurno će vas sačekati iza prvog ćoška, a vi ćete shvatiti da je pomirenje bilo pogrešan potez.

Pročitajte još: Kako da provedete LETO SA PARTNEROM, a da ne putujete van Srbije

Dobro razmislite zbog čega ste raskinuli!
Foto: Deposti

Da li si samo usamljena?

Tipičan sindrom straha od samoće nakon raskida je vrlo česta situacija, a onda i motiv zašto mnogi trče da se pomire sa bivšim. Nedostajanje ili samo odvikavanje od nekoga sa kim ste navikli da provodite većinu svog vremena? Ili drugim rečima - ljubav koja je zaslužila drugu šansu ili navika?

Ovo su dileme koje zaista morate da raščistite sami sa sobom pre pomirenja. I ne zaboravite da je biti singl sasvim legitimno, kao i je da ukoliko zaista niste srećni u vezi, upravo samoća ono što vam je potrebno. Tada ćete moći da se posvetite sebi i da shvatite šta je ono što vam je neophodno kako biste bili srećni, a to saznanje će biti odlična polazna osnova za svaku narednu ljubavnu vezu. 

Biti sam je skroz u redu!

Šta je to što još uvek volim kod svog bivšeg?

Ako se vraćate bivšoj ljubavi, onda mora da postoji ono zbog čega i dalje mislite da je baš ON poseban, da se baš sa njim vidite u budućnosti, i šta je to što toliko volite kod njega. Ukoliko nemate ni jedan konkretan odgovor , onda je vrlo moguće da je pomirenje sa bivšim samo inercija, kojoj podležete jer nemate dovoljno snage za promene koje bi označile konačni kraj. đ

Pročitajte još: Ovako se ponašaju samo ZALJUBLJENI PAROVI da li ste i vi među njima?

Šta je to što bih ovog puta promenila u našoj vezi?

I na kraju krajeva, ako se mirite, onda morate da definišite šta je to što treba da promenite kako bi ovog puta vaša ljubavna priča uspela. Bez toga, samo ćete se vratiti na isto, i proći istim putem koji će se na kraju završiti opet raskidom. Da li ste sigurni da sebi želite taj scenario?

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.