Oglas
· · Komentari: 0
JEZIVO

Bizarni rituali poznatih zvezda: Piju plodovu vodu od ovce i mažu se izmetom (VIDEO)

Dame su zbog lepote spremne sve da urade, ali za neke bizarne stvari, zaista je potrebno imati jak želudac

1597404610_madona.jpg
Foto: YouTube printscreen /today
Oglas

Korak dalje otišle su poznate ličnosti, koje ne biraju načine da zadrže ili održe svoju lepotu.

Pročitajte još: Bizarni hobiji zvezda: Poznati glumac se igra BARBIKAMA, a Džolijeva sakuplja nešto što koristi i u SEKSU

Među njima je i Demi Mur koja tvrdi da je njena koža čvrsta i zategnuta zahvaljujući tretmanu pijavica.Kako se navodi, pijavice sprečavaju zgrušavanje krvi, poboljšavaju cirkulaciju i ubrzavaju zarastanje rana.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

In honor of #MetBall Monday...

A post shared by Demi Moore (@demimoore) on

Viktorija Bekam prednjači u morbidnosti, te ona za svoju lepotu koristi životinjski izmet i plodovu vodu od ovce. Kako je objasnila supruga Dejvida Bekama, ona kotisti izemet retke vrste ptica sa japanskog ostrva Kjušu. Ova retka vrsta hrani se posebnim semenkama, a nakon toga stručna lica, njihov izmet obrađuju na poseban način i stavljaju ga u upotrebu. Za ovaj tretman se smatra da usporava starenje i uklanja podočnjake, kao i da hidrira kožu. Pored ptičijeg izmeta, omiljeni tretman lica je čišćenje plodovom vodom od ovce. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Another sunny morning. Love these Enamel Navigator frames from #VBEyewear ☀️

A post shared by Victoria Beckham (@victoriabeckham) on

Slavna glumica Sandra Bulok, pronašla je savršen način za uklanjanje podočnjaka, a u pitanju je krema za hemoroide. 

Pročitajte još: Da li se sećate? Ovako je Kim Kardašijan izgledala pre plastičnih operacija (FOTO)

Madona kao tretman za negu kože pije svoj urin, a to je objavila i javno u jednom video snimku: - Odlično je popiti urin nakon izlaska iz ledene kupke-, rekla je kraljica popa.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas