· · Komentari: 0
EMOTIVNO

Boba iz "Žikine dinastije" slomljen zbog smrti čuvene Dare: "Odoše mi filmski roditelji" (FOTO)

Glumica koja je osvojila publiku ulogom Dare u filmu "Žikina dinastija", preminula je danas u 87. godini

1615557091_boba.jpg
Foto: YouTube printscreen /Zikina dinastija

Nakon smrti Rialde, koja je tumačila lik Marije, danas je preminula i legendarna Darinka Čalenić, koja je tumačial lik Dare, supruge Žike Pavlovića (Gidre Bojanića).

Pročitajte još: "Nisam želela da živim": Potresna ispovest Megan Markl u intervjuu kod Opre

Tim povodom na društvenoj mreži Tviter, oglasio se i Vladimir Petrović, koji je igrao Bobu, Darinog sina. On se na sebi svojstven.način oprostio od svoje filmske mame i tate.

- Odoše mi i filmski roditelji. Neka im je večna slava... - napisao je kratko glumac.

Darinka se na televiziji ostvarila u preko 30 uloga, a poslednju predstavu odigrala je početkom osamdesetih u Beogardu, nakon čega je i napustila glumačku karijeru. Odselila za Ameriku zajedno sa suprugom Vladimirom Petrićem sa kojim je osnovala fonadaciju "Dare Čalenić".

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.