· · Komentari: 0
MODNI TRENDOVI

Boja koja pristaje damama SVIH GENERACIJA! Ponesite je ove zime

Osvežite sive dane ružičastim odevnim komadima i vratite sebi osmeh na lice

1608937697_roze.png
Foto: InstagramScreenShot/_charlotteloves_

Boja ženstvenosti, elegancije i odvažnosti. Ružičasta boja pristaje damama svih generacija, što je više nego ikada očitije i u odevnim komadima različitih modnih kolekcija. Ove zime, ova boja je apsolutno u trendu i dolazi u brojnim oblicima i materijalima.

Pročitajte još: Kako biste vi reagovali? Porodica nije mogla da poveruje šta vidi na novogodišnjoj jelki? (FOTO)

Pročitajte još: Kako biste vi reagovali? Porodica nije mogla da poveruje šta vidi na novogodišnjoj jelki? (FOTO)

Pred nama je široka paleta, od pastelne ružičaste do poznate barbi roze nijanse, a ove zime svi tonovi u odevne kombinacije će uneti savršenu dozu elegancije, ali i šarenila.

Na našoj listi savršenih modnih komada u roze nijansama su se pronašle i romantične haljine, suknje, udobni džemperi i kaputi. 

Pročitajte još: Zima je pred vratima, evo koji KAPUTI se nose ove zime (FOTO)

Pročitajte još: Prestanite da uništavate kožu i kosu: Ove navike morate da promenite

Ženstvene ružičaste možemo nositi tokom cele godine, a zima nije izuzetak! Sve što vam preostaje jeste odlazak u šoping, barem onaj onlajn u potrazi za romantičnim pink modelima za vašu garderobu.

Pročitajte još: Nosite CVETNU HALJINU i tokom jeseni: Uklopite je uz tople detalje

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU 

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.