Oglas
· · Komentari: 5
VIP

"Bože, šta uradi od sebe?" Javno obraćanje Lepe Brene izazvalo pravi mali RAT na društvenim mrežama (VIDEO)

Odlučila da obraduje fanove

1617626522_brena.JPG
Foto: PrintscreenInstagram/Lepa Brena
Oglas

Kao i mnogi pevači, koji su zbog korone morali da obustave sve svoje planove, obaveze i nastupe, jedna od njih bila je i Lepa Brena. S obzirom da se situacija u odnosu na prošlu godinu polako smiruje i ima nekih pomaka u radu, i Brena je odlučila da polako preuzme stvar u svoje ruke a svoje pratioce obraduje novim pesmama.

Na društvenoj mreži Instagram najavila nešto neočekivano i novo.

- Posle godinu dana pauze, radimo nešto novo, sveže i drugačije. Iako te pesme već znate, u novom ruhu će te ih čuti prvi put. Znate li o čemu je reč? - napisala je Lepa Brena.

Međutim, sama najava nije izazvala toliku pažnju koliko izgled popuplarne pevačice. Mnogi su kritikovali Brenino izdanje, dok su je drugi srčano branili.

- Bože, šta uradi od sebe! Na šta ličiš?! Šta će vam te plastične operacije? - glasio je negativni komentar jednog pratioca.

- Zar žena nema pravo da stari? Ona nije nena iz sokaka, već mega zvezda, a ovde imam minimum šminke, ako je uopšte ima - suprostavio se fan pevačice.

Procenite i sami....

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lepa Brena (@lepabrenaa)

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas