· · Komentari: 0
BRAK

Brak ne znači nužno i sreću: Znakovi koji otkrivaju nesrećno udatu ženu

Nesrećno udate žene nisu retkost. Obično ih povezujemo sa pojmom frustracije, ali nezadovoljne žene na još mnogo načina pokazuju da u njhovom braku ne cvetaju ruže.

1617622768_Depositphotos_79510444_s-2019.jpg
Foto: Depozit

Evo koji su obično pokazatelji:

1. Manje priča

U slučaju da žena smanji komunikaciju sa svojim suprugom ili je svede na minimum, to može biti znak da je nešto muči.

2. Brzo plane

Nezadovoljne žene su uvek "na ivici". To znači da lako izgube živce i da ih može najmanja sitnica iziritirati.

Pročitajte još: Šta svađe otkrivaju o vašoj vezi?

3. Stalno je umorna

U jednom istraživanju otkriveno je da žene u nesrećnim brakovima imaju niži nivo hormona kortizola. Zbog toga, kao nuspojava se javlja hronični umor.

4. Odbija seks

Sasvim očekivano, žena koja je u braku nesrećna trudiće se na sve načine da izbegava suprugove dodire.

5. Ima tajne

Za svaku kvalitetnu vezu, pa i brak, potrebna je iskrenost. Čim ima tajni, to znači da je neko nezadovoljan.

Pročitajte još: Žene na sajtu za upoznavanje priznale: Muškarci sa pivskim stomakom su privlačni!

6. Gubi poverenje

Brak se temelji na međusobnom poverenju. Čim ono počne da se gubi, to znači da odnosi postaju zategnuti.

7. Ne obraća pažnju

Čim žena izgubi interesovanje za svog supurga, onda ne može biti srećna sa njim.

8. Ima nova interesovanja

Ako žena ođednom ima nove hobije i interesovanja, u koje nije uključen njen suprug, obično je znak da nešto nije u redu.

Pročitajte još: Ako na prvom sastanku osetite ove četiri emocije, onda je ta osoba prava za vas

9. Razmišlja samo o sebi

Žene koje nisu zadovoljne brakom često postaju sebične. Samo lične stvari su im bitne, a na partnerove želje ne obraćaju pažnju.

10. Menja izgled

Ovo je opšte poznato, a pokazalo se i veoma tačnim. U slučaju da žena iznenadno promeni boju kose, frizuru ili modni stil, to može značiti da je žena nesrećna u braku i da želi da okrene novu stranicu u životu.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.