Oglas
· · Komentari: 0
ZDRAVLJE

BRIGA O ZDRAVLJU: Prirodno rešenje za kamen u bubregu (RECEPT)

Pored lekova možete probati i ovaj prirodan lek.

1606133409_Depositphotos_166465878_s-2019.jpg
Foto: Depozit
Oglas

Ponekada je medicinska intervencija neizbežna, ali isto tako umesto lekova dobro rešenje protiv kamena u bubregu mogu biti i prirodni lekovi.

Predlažemo vam da probate sirup od limuna, meda i peršuna sa dodatkom maslinovog ulja, čije snažno dejstvo može postepeno razgraditi kamen u bubregu.

Pročitajte još: Nekoliko kratkih INSPIRATIVNIH CITATA koji će vam ulepšati dan

Peršun je prirodni diuretik, a maslinovo ulje i med imaju odlično antibakterijsko dejstvo i uspešno podmazuju mokraćne kanale.

Limun deluje tako što povećava kiselost urina i tako utiče na razgradnju kamena u bubregu.

Sastojci:

  • 1 veliki limun
    Foto: Depozit
  • 1 velika veza peršuna
  • 300 ml javorovog sirupa
  • 250 ml ekstra devičanskog maslinovog ulja
  • 250 gr meda

Pročitajte još: TESTOSTERON KOD ŽENA: Simptomi koji ukazuju da se luči previše

Priprema:

Limun narežite na tanke komade, a peršun iseckajte što sitnije. Stavite u blender i dobro izblendajte.
Dodajte med, maslinovo ulje i javorov sirup nastavite sa blediranjem sastojaka dok smesa ne postane sjedinjena.

Sirup prespite u staklenu teglu i čuvajte u frižideru.

Pročitajte još: Teški su vam kapci? Niste umorni, vaše oči su PREVIŠE NAPREGNUTE

Ujutru i pre spavanja, uzimajte jednu supenu kašiku sirupa. Takođe, obavezno tokom dana pijte minimum 2 litra vode.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas