Oglas
· · Komentari: 0
NEGA LICA

Briše MRLJE I PEGE na licu: Napravite Domaći losion sa DVA ZAČINA iz kuhinje i sačuvajte GOMILU NOVCA (RECEPT)

Nega lica najbitnija je za svaku ženu koja vodi računa o svojoj lepoti.

1616326360_Depositphotos_23347006_s-2019.jpg
Foto: Depositphotos
Oglas

Izbeljivanje kože lica od mrlja, kao posledice promena na koži i upornih pega, koje ubrzano okupiraju kožu od ranih četrdesetih godina, najbitniji je tretman za žene. Ovi tretmani kod kozmetičara staju velike količine novca, a alternativni metodi svega nekoliko desetina dinara.

U narodnoj medicini peršun se koristi i kao lek protiv groznice, bolesti bubrega, bolesti mokraćnih puteva, dijabetesa, upale očiju, pa čak i impotencije

Domaći losion od peršinovog lista i limuna pomoći će da izbelite i očistite kožu lica od pigmentacijskih mrlja, pega i vratite zdrav ten svom licu.

Pročitajte još: Viktorija Bekam najavljuje: Boja za proleće-leto 2021. koju ćemo nositi (FOTO)

Peršinov list je bogat vitaminima i mineralima, a njegov sok sadrži eterična ulja sa visokim sadržajem kalijuma i mangana. U narodnoj medicini on se koristi i kao lek protiv groznice, bolesti bubrega, bolesti mokraćnih puteva, dijabetesa, upale očiju, pa čak i impotencije.

Kako se koristi losion?
Koristite losion za kožu lica ujutro i uveče. Ovaj domaći losion odlično sužava pore na licu, čisti i izbeljuje kožu. Zahvaljujući jedinstvenim svojstvima peršina, pomaže da nestanu pege i pigmentacijske mrlje na licu.Ukoliko ga koristite svakodnevno, već nakon mesec dana, pege i mrlje sa lica će nestajati.

Kod nege i lepote, peršun odlično otklanja crvenilo kože, iritacije i otok, izbeljuje kožu, osvežava i tonira je. Takođe, štiti je od pojava bora. Odličan je i za negu osetljivog područja oko očiju.

Losion se preporučuje za masnu i mešovitu kožu lica.

Pročitajte još: Kako postići mačkasti izgled očiju (VIDEO)

Sastojci za losion:

  • 2 kašike naseckanog peršinovog lista
  • 1 kašičica limunovog soka 
  • 200 mililitara vode

Priprema losiona:

Preliti 2 kašike naseckanog svežeg pešinovog lista sa 200 mililitara kipuće vode i kuvati na tihoj vatri 15 minuta. Skinuti sa šporeta i ohladiti. Nakon toga, procediti i dodati 1 čajnu kašičicu soka od limuna.

Pročitajte još: Rešite se zapušenog nosa pomoću SODE BIKARBONE

Preliti u staklenu bočicu. Čuvati ga u frižideru 5 do 6 dana.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas