Oglas
· · Komentari: 0
TUGA

Britanska kraljevska porodica u žalosti: Preminuo princ Filip

Princ Filip preminuo je danas u 99. godini

1617966598_filip.jpg
Foto: Despositos
Oglas

Britansko kraljevstvo potresla je danas vest da je princ Filip preminuo.

Pročitajte još: Zdrave navike Sidni Kraford (55): Ove namirnice joj obezbeđuju mladolikost, lepotu i sjaj (FOTO)

Zdravlje princa Filipa , supruga kraljice Elizabete poslednjih nedelja bilo je veoma kritično. Nakon što je proveo nekoliko dana u bolnici zbog infekcije, princ Filip je otpušten na kućno lečenje. Ipak, zbog godina i bolesti nije uspeo da pregura ovaj težak period.

Proslavili su 73 godine braka.

Princ Filip je u januaru primio prvu dozu protiv korone, zajedno sa kraljicom Elizabetom. NJih dvoje su proslavili 73 godina braka.

Pročitajte još: Izazov "nosite stare stvari" prihvatila i Džesika Alba: Danas nosi haljinu staru 10 godina (FOTO)

Princ Filip je 15 februara primljen u bolnicu, ali je pušten posle mesec dana. Upravo zbog toga je kraljica Elizabeta bila očajna i ljuta na Hari i Megan, jer su dali intervju Opri Vinfri upravo u vreme dok se princ Filip borio za život.

 Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

 

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas