Oglas
· · Komentari: 0
TAKMIČENJA

Ako imate brkove prijavite se za TAKMIČENJE i pobedite Vuka Karadžića! Ovo su USLOVI

Muškarci sa najlepšim brkovima 10. jula okupiće se u Loznici.

1617258577_Vuk.PNG
Foto: Instagram/ screenshot istorijskizabavnik
Oglas

„Brkovi po Vuku“  je takmičenje za najbrkove Srbije i šire.  Prvi put će se održati u Tršiću  od  10. do 11. jula 2021. godine  u okviru festivala LilaLo koji počinje 9. jula. Takmičenje organizuje Turistička organizacija grada Loznice.

Pročitajte još: Julija Gorjačeva zna gde je Titov TAJNI restoran u Moskvi i šta srpski turisti moraju da vide

Sve brkajlije (bez brade) treba da se prijave na konkurs 1. juna. Pravo prijave imaju svi zainteresovani. Takmičari koji budu izabrani od strane stručnog žirija da uđu u finale imaće priliku da borave u znamenitom mestu Tršić od 10. jula.

Najbrkajlije će dobiti vredne  nagrade u tri kategorije.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by TOG Loznice (@tog_loznice)

Popunjena prijava se može poslati mejlom na adresu togloznice@gmail.com ili lično u prostorijama TOG Loznice ili poslati poštom.

Pročitajte još: Doneta odluka: Grčka prihvata SVE VAKCINE i otvara se sredinom aprila za vakcinisane Srbe! (VIDEO)

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas