Oglas
· · Komentari: 0
PLAVA KRV

BRUKA: Evo dokaza da su Megan Markl i princ Hari ime Lilibet dali pre znanja kraljice Elizabete

Kraljica Elizabeta će baš biti ljuta što su njen privatni nadimak dali devojčici.

1624434070_MeganHari.PNG
Foto: Instagram/ screenshot meghanmarkle_official
Oglas

Megan Markl i princ Hari su tužili BiBiSi koji je objavili da su ime ćerki dali bez dozvole kraljice Elizabete. Međutim, upravo je isplivao dokaz da su ime planirali i dali pre bebinog rođenja!

Pročitajte još: Kišobran Kejt Midlton o kome svi pričaju: Novi stajling princeze nije ostalo neprimećen (FOTO)

Princ Hari (ni)je tražio dozvolu od kraljice

Mala Lilibet Dijana rođena je 6. juna i kada je javnost čula njeno ime svi su bili šokirani. Naime, Megan Markl i princ Hari su ćerki dali tajno ime kraljice Elizabete kojim su je zvali isključivo otac i preminuli suprug Filip. Čak i princ Čarls je nikada nije nazvao Lilibet.

Princ Hari je tužio BiBiSi, a sada je isplivao dokaz koji pokazuje da su bili u pravu!

Kada je "pukla bruka" princ Hari je odlučio da tuži BiBiSi koji je objavio da je ime dato bez dozvole kraljice Elizabete. Princ Hari je tvrdio da je su kraljici pokazali bebu video pozivom i pitali je da li mogu da joj daju ime Lilibet? Međutim, kraljevska kuće tvrdi da je par kraljici samo saopštio da će dati to ime.

Domen Lilibet su kupili još u maju

Sada je isplivao i dokaz da nisu ni planirali da pitaju kraljicu Elizabetu, jer su odluku doneli bez nje. Verovali ili ne, ali Megan Markl i princ Hari su internet domen “Lilibet Diana” kupili pre nego što je devojčica rođena i kraljica Elizabeta odobrila ime!

Pročitajte još: Sve gledaju Kamilu: Trke u Askotu pokazale kako se glamurozno nosi šešir (FOTO)

Naime, vojvoda i vojvotkinja od Saseksa su URL lilibetdiana.com napravili 4. juna kroz provajdera "GoDaddy", a to je dva dana pre nego što je rođena Lilibet Diana Mauntbaten Vindzor. 

Nekoliko dana ranije, 31. maja, oni su registrovali domen pod nazivom "lilidiana.com"  što je alternativa istog imena.

Pročitajte još: Roditelji Kejt Midlton danas imaju duplo SLAVLJE: Evo kako će vojvotkinja izgledati kada ostari! (FOTO)

Kupovina domena je potpuno normalna stvar među pozantim ličnostima, jer njihovo ime mnogi eksploatišu i pokušavaju da im preprodaju po basnoslovnoj svoti.

PRATITE NAS NA INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas