Oglas
· · Komentari: 1
VIP

Brushalter i mrežaste čarape: Da li je Damiano David ovoga puta PRETERAO? Reakcije su NEVIĐENE (FOTO)

Frontmen grupe Maneskin je otišao korak dalje, kada je u pitanju njegov stajling.

1625913179_damiano-david.png
Foto: Printskrin/Jutjub/NikkieTutorials
Oglas

Damiano David, frontmen benda Maneskin koji je pobedio na ovogodišnjem takmičenju za Pesmu Evrovizije, svakodnevno šokira javnost svojim ekscentričnim autfitovima.

Za ovim Italijanom su poludele žene širom sveta, uprkos tome što često nosi upravo ženske komade garderobe: suknje, bluze, mrežaste čarape, haltere ili štikle.

Pročitajte još: Pobednik Eurosonga Damiano David drastično promenio imidž: Snimkom zapalio internet (VIDEO)

Ovoga puta Damiano je otišao korak dalje, pa je obukao i crni ženski čipkani veš u kojem je pozirao sa koleginicom iz benda, bubnjarkom Viktorijom De Angelis.

Pevač je nosio brushalter, gaćice i mrežaste čarape, a na nogama je imao salonke sa visokom štiklom.

Bez obzira na ovakav autfit koji mu je do sada najsmeliji, Damianova fotografija je za samo nekoliko sati dobila preko milion lajkova, a komentari su se nizali.

"Damiano izgleda bolje u brushalteru od mene", "Ne mogu da dišem", "Umirem", "Opsednuta sam", "Upravo mi je pao telefon na facu", bili su samo neki od komentara.

Ovom fotografijom bend je najavio spot za pesmu "I wanna be your slave", koji izlazi uskoro.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas