· · Komentari: 0
kosa

Brza frizura: Uz nekoliko poteza pravimo savršenu punđu (VIDEO)

Neuredne punđe odlična je svakodnevna frizura.

1629618927_5be9584e8bcf51bd06b5242181e89f27b9712568.jpg
Foto: Deposit

Punđe sklanjaju kosu s naših lica na elegantan, ali nonšalantan način, a mogu se upotpuniti trakom za glavu ili ukrasnom vrpcom ili ostati ležerni s nekoliko pramenova koji padaju oko lica. No, ono što nas muči je to što ta punđa često ne ispadne tako ležerno skupljena i to baš onda kada nam je to potrebno.

Često nam gornji čvorovi pola vremena neuredno strše, ili pak previše stegnemo kosu pa izgleda puno masnija nego što zapravo jest, čak iako smo je tek oprali. Ili je punđa toliko sićušna i šiljasta da ne izgleda lepo. Pa ipak, to nas ne sprečava da svako popodne vežemo svoju kosu u čvor.

Pročitajte još: Modni komad idealan za PRELAZNI PERIOD: Šareni KIMONO koji ćete obožavati (FOTO)

Srećom, na TikToku je postala viralna nova tehnika koja će nam pomaže da napravimo savršenu punđu u samo nekoliko koraka.

@quintymirjam

Antwoorden aan @maibou_ MESSY BUN TUTORIAL! | slow enough now? | #hairtok #messybuntutorial

♬ Beggin' - Måneskin

Quinty Mirjam de Vries, koja na platformi ima više od 44 miliona lajkova, pokazuje kako je jednostavan pokret zgloba sve što je potrebno da biste došli do savršene punđe.

Prvo, Quinty skuplja kosu u visoki rep, ali umesto da je povuče do kraja, samo je provlači do pola kroz gumicu pre nego što uvije traku i prebaci kosu preko ruke.

Ceo postupak traje manje od 10 sekundi. Ono što vam treba je rastegljiva gumica za kosu kako bi omogućila pravi “zamah” zgloba. Nakon što savladate potez, sve što trebate da uradite je da ga dovršite tako što ćete ugurati sve labave krajeve, a potom izvući sve delove napred, ako želite da punđa izgleda opušteno i neobavezno.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.