· · Komentari: 0
SAVET

Da li ste znali da brzu hranu sve vreme jedete POGREŠNO! Otkrivamo vam životni TRIK, slamčica je ključna (VIDEO)

Ostaci hrane u automobilu više vam neće predstavljati problem.

1613814868_pjimage--1-.jpg
Foto: Printskrin / TikTok / marialenopara

Način života je takav da smo svi užurbani i uvek se trudimo da više stvari radimo u isto vreme. To je slučaj i sa vožnjom i hranom u automobilu. Jedenje brze hrane u automobilu aktivnost je koju su svi bar jednom isprobali. 

Pročitajte još: Trik kako da spasite stari hleb: U kesu ubacite celer i dogodiće se ČUDO

Neretko možete videti ljude koji u vožnji jednu užinu ili neku brzu hranu, a svi znamo kako se to završi. Pored toga što nije bezbedno i što možete ugroziti svoj život, a i živote drugih ljudi, zasigurno ćete napraviti haos u autu.

Ostaci hrane će ispasti i isprljati vaš automobil koliko god se vi trudili da se to ne dogodi. 

Zato vam predstavljamo odličan trik korisnice TikToka koja je pokazala, kako na najbolji način da pojedete svoju hranu dok ste u automobilu, a da ne napravite haos koji biste posle morali da očistite.

Pročitajte još: "Umro bih, a ne bi znao čemu služi!" I glumica LIDIJA VUKIĆEVIĆ šokirana! Da li je ovo i vaše životno OTKROVENJE? (VIDEO)

U videu koji je podelila na svom profilu objasnila je kako to izgleda, a ključna stvar ovog trika jeste u slamčici.

Slamčicu je potrebno progurati krz sredinu kutije i takođe iskoristiti poklopac kutije. A kako to izgleda možete pogledati u videu ispod:

@marialenopara

Drive thru #hack // truco para #McDonalds #hacks #drivethru #ratethings #truco #trucos #mcdonaldshack

♬ No Fear - DeJ Loaf

Pročitajte još: Ne biste verovali koliko su drvene kašike prljave, a čiste se tako LAKO

Ovaj trik zapravoo se ne odnosi na vozače, jer su vam potrebne obe ruke da biste mogli da jedete bez prosipanja hrane, što je nemoguće uraditi tokom vožnje.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.