Oglas
· · Komentari: 0
GUBITAK KILOGRAMA

Čaj od ove biljke pomaže u mršavljenju, ubrzava probavu i smanjuje nivo šećera u krvi (RECEPT)

Prirodne masne kiseline u lanenim semenkama pomažu telu u borbi protiv prekomerne telesne težine.

1619463574_priprema-caja-jah.png
Foto: Printscreen / YouTube / Goldthread
Oglas

Žene znaju da postoji hiljade i hiljade proizvoda za koje tvrde kako pomažu u mršavljenju, zatezanju kože i drugih problema. Čarobne pilule uz koju bi smršali preko noći nema, ali tu je prirodna alternativa - čaj od lanenih semenki, piše "Organichealt".

Pročitajte još: Grejpfrut: Čarobnjak koji topi kilograme

Lanene semenke obiluju mineralima, vitaminima i masnim kiselima. Ti spojevi pomažu poboljšavanju probave, kontroli apetita, a mogu čak i pomoći smanjenju nivoa šećera u krvi. U lanenim semenkama se nalazi i lecitin koji pomaže pri čišćenju creva. Prirodne masne kiseline u lanenim semenkama pomažu telu u borbi protiv prekomerne telesne težine.

Foto: Pixabay

Potrebni sastojci

  • 1 litra ključale vode
  • 3 kašike lanenih semenki

Pročitajte još: Odlična ideja za Uskrs: Keto dijeta nije gladovanje, već sveža ishrana!

Lanene semenke su pune vitamina, minerala, masnih kiselina

Priprema

Prvo litru vode skuvajte i tri kašike lanenih semenki prelijte ključalom vodom. Čaj pripremite u večernjim satima i ostavite smesu da prenoći. Najbolje je da koristite termos, ali ako nemate, možete koristiti bilo koju vrstu posude s poklopcem. Sledećeg jutra procedite smesu. Trebali bi dobiti gustu tečnost.

Pročitajte još: Sve ove godine živimo u zabludi sa DIJETAMA: Ovo je najjednostavniji i NAJJEFTINIJI način mršavljenja

Konzumiranje čaja

Potrebno je konzumirati 150 ml čaja 3-4 puta dnevno i to pola sata pre svakog obroka. Moraćete pripremiti čaj u večernjim satima, tako da ga možete konzumirati sledeći dan. Čaj treba biti uvek sveže pripremljen. Ovaj čaj pijte neprekidno 10 dana, a zatim napravite pauzu od 10 dana. Možete ponoviti postupak dok ne postignete željene rezultate. Važno je piti puno vode tokom celog perioda korišćenja čaja.

Pročitajte još: MAGIČNA aromatizovana vodica sa četiri sastojka: Osvežite se. SKINITE CELULIT i kilograme zauvek (RECEPT/VIDEO)

Ubrzo ćete primetiti pozitivne promene na koži. Koža će postati jača, elastičnija i zdravija, a najbolja stvar u svemu je, nakon što izgubite višak težine, koža vam se neće opustiti.

Napomena

Osobe koje pate od problema s jetrom i bubrežnim kamencima ne smeju konzumirati čaj od lana.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas