· · Komentari: 0
VITKE

Čaša MAGIČNOG SOKA topi tri puta više masti od NAJBOLJIH preparata za mršljavljenje

Pridržavate se dijete krajnje disciplinovano, ali nikako da postignete zadovoljavajuće rezultate?

1600775814_cocktail-3329414_1280.jpg
Foto: Piksabej

Najnovije istraživanje je pokazalo da pijuckanje soka od paradajta pre glavnog obroka, u velikoj meri ubrzava proces mršavljenja i topljenja masnih naslaga.

Možda je vreme da probate jednostavan recept za uspešno mršavljenje. Sve što je potrebno je "čarobni sastojak" u vidu šače soka od paradajza!

Što manje soli
Kupujte sok od paradajza sa smanjenim procentom natrijuma.

Pročitajte još: DIJETA 80/20 - Evo zašto je zvezde vole!

Bilo da pijuckate sok koji ste sami napravili ili kupovni  koristi po organizam su višestruke! Pored toga što ćete obezbediti organizmu potrebnu količinu vitamina i minerala kojim je paradajz bogat, istražiavnja su pokazala i da ovo povrće utiče na snižavanje holesterola i krvnog pritiska.

Osobe koje su pile sok od paradajza izgubile su 14 kilograma za mesec dana!

Sok od paradajza čak tri puta povećava šansu za topljenje masnih naslaga! Eksperiment u kojem su osove koje su u dijetalni jelovnik uvrstile sok od paradajza izgubile su 14 kilograma za mesec dana!

Postoji nekoliko razloga zbog čega sok od paradajta u kombinaciji sa laganom dijetom daje tako dobre rezultate u skidanju suvišnih kilograma i topljenju tvrdokornih naslaga.

Pročitajte još: Da li ste čuli za JAPANSKU VODU? Možete je napraviti kod kuće, a ovo su njene PREDNOSTI

1. Zaustavlja glad

Šonja soka od paradajza ima svega 50 kalorija. Istu kalorijsku vrednost ima i kockica sira ili pola parčeta hleba. Sok od paradajza i u maloj količini obezbeđuje organizmu potrebne nutritijete i "ubija" osećaj gladi. Ko popije čašu soka pre obroka tokom jela će uneti 136 kalorija manje!

2. Ubrzava topljenje masti

Osobe koje piju sok od paradajza unose duplo više vitamina C koji, pak, omogućava telu da proizvodi aminokiselinu koja topi masti.

3. Čisti organizam

Sok od paradajza sadrži i minerale i vitamine, ima antioksidantsko i antiseptičko dejstvo. Zahvaljujući likopenu odličan je čistač organizma.

Pročitajte još: OVIH 7 namirnica MOŽETE jesti uvek i BEZ griže savesti!

4. Jača kosti

Likopen, koji sadrži paradajz, smanjuje krtost kostiju koja nastaje tokom godina.

 Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.