Oglas
· · Komentari: 0
ISKRENO

Ceca OTKRILA koliko je teško zbog korone i KADA STIŽU NOVE PESME

Pevačica progovorila o trenutnoj situaciji

1600869367_ceca_sud_dolazak_23092020_0036.jpg
Foto: Ataimages
Oglas

Ceca Ražnatović, pojavila se juče u Palati pravde zbog suđenja sa jednom pevačicom, a nakon završenog ročišta, novinari su joj postavljali razna pitanja.

Pročitajte još: Dragiša Simić se pojavio u sudu i novinarima uputio NESVAKIDAŠNJI POZIV: Šta će LJUPKA REĆI?! (FOTO)

Iako je nedavno imala nastup u Lucernu, Ceca je i dalje u neizvesnosti kada su nastupi u pitanju:

- Prosto ni mi sami ne znamo, situacija se menja iz časa u čas, iz dana u dan. I kada je Lucern bio u pitanju 10 dana pred koncert, jedan dan idemo, drugi dan ne. Jednostavno takva je situacija i nikad se ne zna - rekla je Ceca i otkrila da li priprema nove pesme:

- Melodije se još uvek dorađuju, ne žurim. Te četiri su izdvojene, još uvek nisu urađeni tekstovi, videćemo, sve zavisi i od Marininog zdravstvenog stanja, ona mora da bude dobro, da bude koncentrisana na rad tako da polako - zaključila je pevačica.

Foto: Ataimages

S obzirom na situaciju sa korona virusom, mnogi pevači ostali su bez posla, zbog čega su se mnoge estradne ličnosti požalile na finansije. 

Pročitajte još: Ana Franić novim OBNAŽENIM fotografijama poslala jasnu poruku (FOTO)

- Pa i jesu ugroženi. Nema šta, ja sam sve rekla u nekim poslednjim intervjuima, šta da vam kažem. Estrada nekim ljudima izgleda kao mi postojimo samo da zabavimo ljude, a s druge strane, to je naš posao kao što neko svaki dan od sedam do tri ide na svoje radno mesto. Tako i mi imamo naše poslove i potpuno je okej da se i nama nešto desi, i svesni smo situacije da je sada estradi najteže. Estrada nisu samo pevači, tu su i glumci, sve je to usko povezano, sve što je vezano za javni život - zaključila je Svetlana. 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas