Oglas
· · Komentari: 0
neverovatno

Čekao je autobus, a onda se tlo pod nogama otvorilo i PROPAO JE (VIDEO)

Čoveka koji je čekao autobus na stajalištu usred NJujorka progutala je zemlja.

1604311834_Capture.JPG
Foto: Printscreen/You Tube/ KSDK News
Oglas

Kada je upao u rupu koja se otvorila, napali su ga pacovi.

Leonard Šoulders propao je u rupu duboku oko pet metara koja se otvorila na pločniku u Bronksu. Da nesreća bude veća, komadi betona pali su mu na glavu, a u rupi ga je napao veliki broj pacova, prenosi NBC NJujork.

Kako je izjavila njegova majka, Šoulders je povređen, polomio je ruku i nogu, ali je od povreda gori strah koji je pretrpeo zbog pacova koji su ga „zatrpali“.

Pročitajte još: Juri GAGARIN je pisao PESME, imao svoju KLUPU u parku, a kada je viknuo "IDEMO" PREKRŠIO je PROTOKOL

Na snimku koji su zabeležile sigurnosne kamere vidi se kako Šoulders ođednom propada kroz pločnik. Prolaznici su pritrčali da vide šta se dogodilo, a Šouldersova majka kaže kako nije smeo da doziva u pomoć iz straha da mu pacovi ne uđu u usta.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas