Oglas
· · Komentari: 0
POZNATI

Ćerka Željka ŠAŠIĆA i Sonje Vuksanović je nova modna ikona: Evo kojim STAJLINGOM je ostavila bez daha (FOTO)

Ćerka proslavljenog pevača i Sonje Vuksanović, Sofija Šašić sve je prisutnija u srpskom džet-setu

1623278579_helen_babic_09062021_0033.jpg
Foto: Ataimages
Oglas

Sofija Šašić je nova modna ikona srpske prestonice. Naime, ćerka slavnog pevača Željka Šašića i Sonje Vuksanović, nekadašnje supruge Ace Lukasa  izrasla je u pravu lepoticu, koja je slika i prilika svoje majke. Sa samo dvadeset godina postala je "Instagram" zvezda, koja se bavi modom i ima neverovatno istančan ukus.

Pročitajte još: Popularnu manekenku napali zbog načina na koji drži bebu: Da li je ovo nemarno ponašanje Emili Ratajkovski? (FOTO)


Foto: Ataimages

Sofija Šašić prisustvovala je sinoć jednoj proslavi na jednom splavu reci Savi, koji je između ostalog oreganizovala slavna manekenka Ivana Stanović. Za tu priliku odabrala je pravi letnji, lepršavi kompletić sačinjen od kratke top majice i mini suknjice.

Pored toga, ponela je i uske, kratke čizmice u crvenoj boji i malu tašnicu, u sličnim nijansama.

Pročitajte još: KRALJICA ELIZABETA upoznala bebu LILIBET na neobičan način


Foto: Ataimages

Modna dizajnerka

Sofija je, po svemu sudeći, od majke nasledila i osećaj za modu, pa je izuzetno uspešna u poslu kojim se bavi. Naime, ova dvadesetogodišnjakinja ima iza sebe modni brend "F...Famous", a njene modele nose brojne poznate ličnosti.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas